Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kölcsönös vádaskodások Rooney miatt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csak akkor mond le a sérült Wayne Rooney világbajnoki szerepléséről, ha teljesen biztos, hogy nem tud játszani.

A svéd szakember azt mondta: akkor is benevezi a csatárt a németországi vb-re, ha csak a döntőre épül fel teljesen.

Wayne Rooney esélyeit rontja, hogy szerdán kiderült: a lábközépcsont-törése súlyosabb a vártnál, mert a keddi CT-felvétel már további roncsolódásokat mutatott ki.

A kezelőkórház egyik orvosa szerint három-négy hétig is eltart, amíg a sérülés egyáltalán gyógyulni kezd.

Közben kölcsönös vádaskodások zajlanak a Manchester United csatárának sérülése miatt. A Nike sportszergyártó cég ugyanis visszautasította Sir Alex Ferguson, a manchesteri csapat vezetőedzőjének vádjait, miszerint a 20 éves klasszis azért sérült meg, mert cipője túl könnyű volt, így nem tartotta kellő biztonsággal a lábát.

"Könnyű a cipőt vádolni. Amikor valaki a térdén sérül meg, akkor nem kezdünk el azon gondolkozni, hogy rossz volt a nadrág vagy a sportszár. Most mindenki csak a cipőről beszél, pedig a világon még számos sztár ezt a modellt viseli - nyilatkozta Charlie Brooks, a Nike szóvivője, aki emlékeztetett arra, hogy Angliában jóval keményebb a játék, ezért gyakran előfordulnak ilyen esetek.