A Vasas is bohócot csinált a Honvédból

InfoRádió / MTI
2006. április 26. 20:12
A Vasas idegenben 3-1-re nyert a Honvéd ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

A találkozó előtt a kispesti ultrák a kilátogató szurkolóknak olyan szórólapot osztogattak, amellyel Piero Pini, a Budapest Honvéd többségi tulajdonosa ellen tüntettek.

A többi között azzal vádolják az olasz üzletembert, hogy beleszól az együttes összeállításába, illetve tartozik a futballistáknak a márciusi fizetésükkel, valamint el akarja költöztetni a Honvédot Dunaújvárosba.

Az Újpest elleni 7-0-ás fiaskót feledtetni próbáló kispestiek még fel sem eszméltek, amikor Bárányos Zsolt jobb oldali beadása után Udvari Szabolcs öngóllal beköszönt saját kapujába.

Az első félidőben a kispestiek nem sok vizet zavartak a pályán, igaz, a Vasas sem rohamozott eszeveszetten, de amíg a hazaiak büntetőből sem tudtak betalálni, addig a vendégek egy kontrából megduplázták előnyüket, ráadásul a játékrész végén még emberelőnybe is kerültek Csobánki Ádám kiállítása miatt.

A Honvéd góllal kezdte a második félidőt, és ettől alaposan felpörgött. A kispestiek ezután nagy mezőnyfölénybe kerültek, de csak kapufáig jutottak, míg az angyalföldiek egy komikus jelenet után - Udvari hazaadása megállt a tócsában Waltner Róbert előtt - újra kétgólosra növelték előnyüket. A gólszerző Bárányos volt.