Henry-éknak kevés lehet a döntetlen

Infostart
2006. április 22. 15:37
Az Arsenal csak 1-1-es döntetlent ért el a vendég Tottenham ellen az angol labdarúgó-bajnokság szombati szuperrangadóján.

A Tottenham a 66. percben szerzett vezetést Robbie Keane góljával, de a rohamozó Arsenal ellen nem volt esélye a győzelemre, Thierry Henry a 84. percben egyenlített.

 

Egy perccel később Edgar Davids megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is, de a vendégek hősiesen kivédekezték az utolsó perceket.

 

A BL-elődöntős hazai csapat így nehéz helyzetbe került, egyre kevesebb az esélye arra, hogy megelőzze negyedik helyen álló riválisát. A két csapat között négy pont a különbség, de az Arsenalnak még három meccse van hátra, míg a Tottenhamnek csak kettő.

 

Arsene Wenger vezetőedző együttesének még egy lehetősége maradt a következő szezonbeli BL-szereplésre, ha a mostani kiírást megnyeri. Henry-ék az elődöntő első meccsén 1-0-ra nyertek a Villarreal ellen, a visszaágó kedden lesz a spanyol csapat otthonában. A párharc győztese a Milan-Barcelona párviadal továbbjutójával küzd meg az aranyéremért.