eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az Arsenal ellenfele Pirest csábítja

Az Arsenal hiába játszott szint végig fölényben, csak 1-0-ra tudott nyerni a Highbury-ben a Villarreal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsén. A londoniak francia középpályását, Robert Pirest szerződtetné a spanyol csapat.

Az Arsenal sorozatban kilencedik meccsén nem kapott gólt, és ha ez a széria folytatódik a spanyolországi visszavágón, akkor biztosan bekerül a fináléba.

Arsene Wenger, a londoniak mestere elégedett volt együttese játékával, de szerinte akár nagyobb előnyt is lehetett volna szerezni a Villarreal ellen.

Kollégája, Manuel Pellegrini elismerte, hogy az Arsenal megérdemelten győzött, de bízik abban, hogy hazai pályán jövő kedden csapata le tudja dolgozni hátrányát.

Az Arsenal francia középpályása, Robert Pires úgy nyilatkozott, hogy a Villarreal két évre leigazolná őt. A 32 éves játékos azt mondta, hogy először búcsúztatniuk kell a spanyolokat a BL-ben, utána viszont leül tárgyalni a Villarreal vezetőivel.
   
A klubváltás nem kizárt, hiszen a szezon végén lejár Pires londoni szerződése. Arsene Wenger ugyan szeretné, hogy honfitársa maradjon, de csak egy évre marasztalná Pirest.

Csütörtök este az UEFA Kupa elődöntőjében fél nyolckor a Steaua Bukarest a Middlesbrough-t fogadja, fél kilenctől pedig a Schalke a vendég Sevillával csap össze.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×