Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az FTC-Honvéd meccsen háromszor állt a játék a huligánok miatt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Ferencváros 3-1-re győzött a vendég Honvéd ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Szabó Zsolt játékvezetőnek háromszor kellett megállítania a meccset a huligánok gyalázkodása miatt.
1. félidő:

Az első komolyabb gólhelyzetét rögtön gólra váltotta az FTC: a 28. percben egy bal oldali szöglet után a labda a védőkről Leandro elé pattant, akinek lapos lövésébe Jovánczai beleért, így Tóthnak esélye sem maradt a hárításra (1-0).

A gól után a szurkolók egymást szidalmazták, ráadásul ezt a műsorközlő többszöri figyelmeztetése ellenére sem fejezték be, ezért Szabó játékvezető megállította a játékot. A mérkőzés fél perc szünet után folytatódott.

Tíz perc elteltével növelte előnyét a Fradi: Lipcsei ívelt be szabadrúgást jobbról, mindenki lemaradt a labdáról, Tóth is rossz ütemben lépett ki, és Balog a hosszú saroknál 3 méterről az üres kapuba helyezett (2-0).

A játékrész hajrájában Schrancz szerzett labdát 18 méterre a ferencvárosi kaputól, és nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba (2-1).

2. félidő:

A második játékrész megkezdése előtt a "drukkerek" ott folytatták, ahol az első gól után abbahagyták: folytatták a gyalázkodást, ezért a játékvezető berendelte az együtteseket az öltözőbe. A találkozó végül a tíz perccel meghosszabbított szünet után folytatódott.

A bíró ezt követően a két csapat technikai vezetőjét arról tájékoztatta, hogy a következő sportszerűtlen lelátói megnyilvánulás esetén lefújja a meccset. A pályára érkező játékvezetőket kórusban szidták mindkét együttes hívei.

A 67. percben a futballnak is örülhettek, már akik élvezni jöttek a játékot: Tőzsér a tizenhatoson belül átesett Baranyi lábán, a játékvezető büntetőt ítélt, amelyet Lipcsei magabiztosan a jobb sarokba lőtt (3-1).

Mintegy tíz perccel a gól után a hazai szurkolók a ferencvárosi indulót énekelték, amikor a vendégszektorból antiszemita rigmusokat lehetett hallani, ezért a játékvezető ismét megállította a játékot.

Három perc szünet után folytatódott a mérkőzés, a kispesti drukkerek éppen a hazai csapatkapitányt, Lipcsei Pétert szidták kórusban. A megszakítások miatt majdnem 120 percig tartott a meccs.