eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

McClaren a legesélyesebb

Steve McClaren, az angol élvonalban szereplő Middlesbrough trénere - a klubjával elért nemzetközi sikereknek köszönhetően - egyre nagyobb eséllyel pályázik az angol labdarúgó-válogatott kispadjára.

A svéd Sven-Göran Eriksson a nyári németországi világbajnokság után távozik a posztról.

A Middlesbrough csütörtökön a svájci Baselt búcsúztatatta az UEFA Kupában. A bajnokságban csupán a 14. helyet elfoglaló gárda ezzel a diadallal már a legjobb négy között van, a döntőbe jutásért pedig a román Steaua Bukaresttel találkozik.

svájciak elleni visszavágó első félidejében összesítésben már három gólos hátrányba került az angol csapat, deám előbb egyenlített, majd a vezetést is megszerezte.

A tréner remekül cserélt, a kispadról beszálló Jimmy Floyd Hasselbaink és Massimo Maccarone a továbbjutást érő találatokat is megszerezte.
   
McCaren esélyeit mindenképpen növeli az a lehetőség, hogy az UEFA Kupa döntőjébe vezényelheti a Middlesbrough-t, amely fennállása során még soha sem szerepelt nemzetközi kupafináléban.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) szerdán nyilvánosságra hozta a távozó szakember lehetséges utódainak névsorát. McClaren mellett, a korábban a skót Celtic Glasgow-t UEFA Kupa-döntőig vezető Martin O'Neill, a Charlton edzője, Alan Curbishley és a Boltonszakmai munkájáért felelős Sam Allardyce pályázik eséllyel a posztra.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×