Gólparádé Valenciában és Rómában

Infostart
2006. április 2. 19:24
Hatalmas pofont kapott a spanyol labdarúgó-bajnokság meglepetéscsapata, az olasz élvonalban pedig továbbra is teljesen nyílt a harc a BL-selejtezőbeli szereplésre jogosító negyedik helyért.
Spanyolország

A Valencia parádés mérkőzésen 5-3-ra győzött a vendég Cadiz ellen. Az ezüstéremre hajtó hazai együttes meccsein többnyire egy-két gól született, most viszont kitett magáért a támadósor, különösen az egyaránt kétgólos Villa és Angulo remekelt, igaz, a védelem a szokásosnál jóval többet betlizett.

A Valencia fő riválisa, az Osasuna nem tudta kihasználni a Real Madrid szombati pontvesztését, sőt, óriási meglepetésre otthon kapott ki 4-0-ra a Getafe együttesétől.

Olaszország

{{keretes_cim}}

1. Juventus 79 pont
2. Milan 70
3. Inter 68
4. Fiorentina 61
5. Roma 60

Tartja egypontos előnyét a Fiorentina a Roma előtt azzal, hogy 1-1-es döntetlent ért el a fővárosi gárda ellen.

A firenzeiek már a második percben vezetést szereztek Toni góljával, Cufré a 72. percben egyenlített.

A másik fővárosi csapat, a Lazio is egy ponttal zárta a 32. fordulót, de a legkevésbé sem lehet elégedett, hiszen már a kilencedik percben 2-0-ra vezetett, az Empoli pedig a Oddo hosszabbításbeli öngóljának (is) köszönheti a 3-3-as döntetlent.

Németország

A Bundesliga vasárnapi rangadóján a Hamburg 2-0-ra győzött a Schalke ellen Gelsenkirchenben. A hazaiak a 28. perctől emberhátrányban küzdöttek, öngólig jutottak, innentől pedig esélyük sem volt a pontszerzésre.