eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Sztárcsatárokat igazolna az Inter

Klasszis csatárokat szerződtetne a nyáron az Inter labdarúgócsapata. A kívánságlistán szerepel Henry, Van Nistelrooy és Ronaldo is.

Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa arról már korábban beszélt, hogy lát fantáziát Ronaldo visszahozásában, most pedig kijelentette, hogy szeretné megszerezni Thierry Henryt, az Arsenal francia támadóját.

"Meg kell várnunk, hogy elfogadja-e a londoniak ajánlatát, ha azonban távozni szeretne, akkor mi harcba szállunk a kegyeiért. Fantasztikus játékos, vezetőként és szurkolóként is ilyen futballistát akarok látni a csapatban" - mondta Moratti.

Henry szerződése jövő nyáron jár le az Arsenalnál, a 90-es évek végén szerepelt 16 bajnoki meccsen pályára lépett a Juventusban, de bevallotta, hogy nem tetszik neki az olasz futball.

Moratti kivetette hálóját Ruud van Nistelrooy-ra is.

"Nagyon jó csatár, és tudom, hogy jelenleg boldogtalan a klubjánál" - mondta a játékosról a Times szerdai számában a milánói egyesület tulajdonosa, aki arra utalt, hogy a 29 éves támadó az utóbbi időben kegyvesztett lett Sir Alex Ferguson vezetőedzőnél.

A skót szakvezető a csapat utóbbi négy meccsén csak a kispadra ültette. Van Nistelrooy 2001-ben az Eindhoventől igazolt 31 millió euróért Manchesterbe.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×