Sztárcsatárokat igazolna az Inter

InfoRádió / MTI
2006. március 22. 15:05
Klasszis csatárokat szerződtetne a nyáron az Inter labdarúgócsapata. A kívánságlistán szerepel Henry, Van Nistelrooy és Ronaldo is.

Massimo Moratti, az Inter tulajdonosa arról már korábban beszélt, hogy lát fantáziát Ronaldo visszahozásában, most pedig kijelentette, hogy szeretné megszerezni Thierry Henryt, az Arsenal francia támadóját.

"Meg kell várnunk, hogy elfogadja-e a londoniak ajánlatát, ha azonban távozni szeretne, akkor mi harcba szállunk a kegyeiért. Fantasztikus játékos, vezetőként és szurkolóként is ilyen futballistát akarok látni a csapatban" - mondta Moratti.

Henry szerződése jövő nyáron jár le az Arsenalnál, a 90-es évek végén szerepelt 16 bajnoki meccsen pályára lépett a Juventusban, de bevallotta, hogy nem tetszik neki az olasz futball.

Moratti kivetette hálóját Ruud van Nistelrooy-ra is.

"Nagyon jó csatár, és tudom, hogy jelenleg boldogtalan a klubjánál" - mondta a játékosról a Times szerdai számában a milánói egyesület tulajdonosa, aki arra utalt, hogy a 29 éves támadó az utóbbi időben kegyvesztett lett Sir Alex Ferguson vezetőedzőnél.

A skót szakvezető a csapat utóbbi négy meccsén csak a kispadra ültette. Van Nistelrooy 2001-ben az Eindhoventől igazolt 31 millió euróért Manchesterbe.