eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A nyártól Ancelotti irányíthatja a Real Madridot

Sajtóértesülések szerint Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője lehet nyártól a Real Madrid szakvezetője. Fernando Martin, a Real nemrég kinevezett elnöke két-három héten belül nyilvánosságra hozza az új tréner nevét.

Fernando Martin, a Real Madrid elnöke kijelentette: két-három héten belül kiderül, hogy a nyártól ki lesz a labdarúgócsapat új vezetőedzője.
 
Ezzel eldőlt, hogy Juan Ramón López Caro csak júniusig ülhet a madridi gárda kispadján.

Korábban a klubelnök azt mondta, hogy ha a csapat továbbjut az Arsenal elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőből, akkor elképzelhető, hogy maradhat a kispadon a spanyol tréner. Az eredmény ismert: a Real Madrid rúgott gól nélkül esett ki.

A Marca című spanyol sportnapilap úgy tudja: Carlo Ancelotti, a Milan trénere az első számú jelölt, annak ellenére, hogy még egy évig érvényes szerződése van az olasz klubnál.

A szakember szerepvállalását erősítheti, hogy nyártól változások várhatóak a Milánnál is. Kicserélődhet a játékoskeret egy része, és könnyen előfordulhat, hogy az új csapatot már egy új vezetőedző építi fel.

A Real Madrid edzői posztjára esélyes még a korábban a Realnál már dolgozó, jelenleg a Juventust irányító Fabio Capello és a Liverpool menedzsere, Rafael Benítez.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×