A nyártól Ancelotti irányíthatja a Real Madridot

InfoRádió / MTI
2006. március 14. 18:07
Sajtóértesülések szerint Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője lehet nyártól a Real Madrid szakvezetője. Fernando Martin, a Real nemrég kinevezett elnöke két-három héten belül nyilvánosságra hozza az új tréner nevét.

Fernando Martin, a Real Madrid elnöke kijelentette: két-három héten belül kiderül, hogy a nyártól ki lesz a labdarúgócsapat új vezetőedzője.
 
Ezzel eldőlt, hogy Juan Ramón López Caro csak júniusig ülhet a madridi gárda kispadján.

Korábban a klubelnök azt mondta, hogy ha a csapat továbbjut az Arsenal elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőből, akkor elképzelhető, hogy maradhat a kispadon a spanyol tréner. Az eredmény ismert: a Real Madrid rúgott gól nélkül esett ki.

A Marca című spanyol sportnapilap úgy tudja: Carlo Ancelotti, a Milan trénere az első számú jelölt, annak ellenére, hogy még egy évig érvényes szerződése van az olasz klubnál.

A szakember szerepvállalását erősítheti, hogy nyártól változások várhatóak a Milánnál is. Kicserélődhet a játékoskeret egy része, és könnyen előfordulhat, hogy az új csapatot már egy új vezetőedző építi fel.

A Real Madrid edzői posztjára esélyes még a korábban a Realnál már dolgozó, jelenleg a Juventust irányító Fabio Capello és a Liverpool menedzsere, Rafael Benítez.