eur:
392.52
usd:
365.92
bux:
66783.97
2024. április 25. csütörtök Márk

Kiesett a Pécs

Nem jutott a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe a Pécs, mert a negyeddöntő harmadik meccsén 63-59-re kikapott a vendég litván Vilniustól és a párharcot 2:1-re elveszítette. A nagyszünetben még 30-25-re a baranyai együttes vezetett.

A Vilnius múlt kedden 79-66-ra maradt alul, majd három nappal később otthon 79-70-re visszavágott.

A szerdai meccset is a litvánok kezdték jobban, az első hazai előnyre a negyedik percig kellett várni (8-7).

Az Euroliga utóbbi két idényének legjobb dobója, az amerikai Douglas egyszer sem talált a gyűrűbe a nagyszünetig, mert a fiatal Fegyverneky Zsófia kiválóan őrizte, ráadásul ő maga kilenc pontig jutott (30-25).

A fordulás után Douglas triplával nyitott, és a litván csapat hamar felzárkózott.

Végig szoros volt az állás, majd a hajrában a pécsiek hosszú időre 55 ponton ragadtak, és fél perccel a vége előtt még mindig 55-58 volt az állás.

Iványi Dalma kettőből csak egy büntetőt értékesített, mint ahogy Bimbaite is, majd Branzova 20 másodpercnél mesteri triplával egyenlített (59-59).

Douglas nem rontott a vonalról (59-61), majd egy labdaszerzés után Derevjanik eldöntötte a meccset.

A Pécs 19 győzelem után kapott ki újra otthon az Euroligában, akkor a Final Four elődöntőjében a későbbi győztes Valenciennes-nel szemben maradt alul.

A lefújás után Rózsa Gábor ügyvezető közölte, hogy megóvják a találkozót, miután 20 másodpercnél a bírók rossz helyről hozatták játékba a labdát.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×