Real-show Madridban

Infostart
2006. február 14. 22:52
Kis híján ledolgozta hátrányát a Real Madrid a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjében: a 6-1-es idegenbeli vereség után otthon 4-0-ra győzött a Zaragoza ellen. A fővárosiak 10 perc után már 3-0-ra vezettek, de végül nem sikerült ledolgozni a hátrányt. A Zaragoza 6:5-ös összesítéssel került a fináléba.

Szenzációsan kezdett a Real Madrid a Zaragoza ellen a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjének fővárosi visszavágóján: a hazai csapat már az első percben megszerezte a vezetést a brazil Cicinho bombagóljával.

Honfitársa, Robinho az 5. és a 10. percben is eredményes volt, így felcsillant a remény a továbbjutás kivívására. A Zaragoza azonban felébredt, taktikikusan ölte a játékot, így a sokáig eksztázisban futballozó madirdi gárda a szünetig nem tudta növelni előnyét.

A második félidőben is fölényben játszott a Real, a 62. percben pedig teljesen nyílttá vált a továbbjutás Roberto Carlos gólja után. A hajrához közeledve szabályos gólt szerzett a Zaragoza, de a bíró a partjelző téves beintésére érvénytelenített a találatot.

A Zaragoza ettől függetlenül 6:5-ös összesítéssel kiharcolta a fináléba kerülést, de a keddi meccs után a fővárosiak drukkerei sem lehetnek elégedetlenek.

A másik ágon a Deportivo La Coruna-Espanyol találkozónak nem jelölték ki az időpontját a versenynaptár sűrűsége miatt. Az első meccsen az Espanyol 0-1-ről fordítva 2-1-re győzött.