Ivott, majd ötödik lett lesiklásban

InfoRádió / MTI
2006. február 12. 17:08
Nem fogta vissza magát az alpesi síző Bode Miller a torinói téli olimpián. Az amerikai klasszist éjfélkor még egy bárban látták, de még így is ötödik lett lesiklásban.

Nem tagadta meg önmagát a flegmaságáról, kicsapongásairól és túlontúl magabiztos nyilatkozatairól is ismert Bode Miller.

Az amerikai klasszis a torinói téli olimpia vasárnapi lesiklóversenyében - alig 11 századmásodperccel lemaradva a bronzérmestől - ötödikként ért célba, holott szombat este - az olimpiai falun kívül - egy helyi bárban múlatta az időt baráti társaságban.

Az italozást sem megvető 28 éves sportoló a bárpultnál is sűrűn megfordult. Miller - aki este a fogyasztásban jeleskedett - azzal is feltűnést keltett, hogy a verseny előtti utolsó szabadedzésen nagyképűen nem indult el.

Ahhoz képest persze, hogy éjfélkor még a bárban látták, az ötödik hely egyáltalán nem rossz teljesítmény. Kérdés viszont, hogy az ital inkább segített neki a pozíció megszerzésében, vagy sportszerűbb magatartással netán dobogóra került volna lesiklásban.