Szűcs Lajos elhagyja a Fradit, a Pápánál folytatja

Infostart
2006. február 10. 17:19
Távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától Szűcs Lajos. A kapus erről péntek délután írásban tájékoztatta Tepszics Ignác sportigazgatót. A futballistát június 30-ig érvényes szerződés köti a fővárosi klubhoz, de a megállapodásban benne van, hogy idő előtt elhagyhatja az FTC-t. Szűcs Lajos a Pápánál folytatja pályafutását.

Elhagyja a Ferencváros labdarúgócsapatát Szűcs Lajos. A kapus az NB I-ben sereghajtó Pápánál folytatja pályafutását. Új szerződése két és fél évre szól.

Tepszics Ignácot, az FTC sportigazgatóját Szűcs Lajos pénteken délután írásban tájékoztatta távozási szándékáról. A sportvezető az InfoRádiónak azt mondta, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel megpróbálta maradásra bírni a futballistát, de a Pápa ajánlata kedvezőbb volt. Hozzátette, hogy az ügy teljesen még nem zárult le.

Szűcs Lajos szerződésében van egy kitétel, amely szerint idő előtt elhagyhatja az FTC-t, de a döntés váratlanul érte Tepszics Ignácot. A sportigazgató azt mondta, hogy innentől elvileg a 20 éves Kemenes Szabolcs számít a Ferencváros első számú kapusának.

Az FTC-től december végén Rósa Dénes a Wolverhamptonhoz távozott, így csatlakozott az angol másodosztályú klub által szintén leigazolt Gyepes Gáborhoz, aki a nyártól kölcsönben szerepelt a gárdánál.