Mourinho két hónap múlva újra bajnok akar lenni

InfoRádió / MTI
2006. február 9. 07:58
José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője azt jósolta, hogy csapata már április 9-én, öt fordulóval a zárás előtt megvédi címét az angol labdarúgó Premier League-ben.

José Mourinho, a Chelsea szakvezetője szerint együttese már április 9-én, öt fordulóval a zárás előtt megvédi címét az angol labdarúgó-bajnokságban.

A portugál edző úgy fogalmazott, hogy csapata kezében van a bajnokság, nem veszíthetik el, sőt, még nyolc siker és már ünnepelhehnek is.

A mindig magabiztos Mourinho szerint a Chelsea április 9-ig valamennyi meccsét megnyeri. A londoni gárda 25 forduló után 15 ponttal vezet a Manchester United és 21-gyel az egy meccsel kevesebbet játszott Liverpool előtt.

A Chelsea 21 győzelmet, három döntetlent és mindössze egy vereséget könyvelhetett el ebben az idényben a Premier League-ben.

Az FA Kupában szerdán harcolta ki a továbbjutást. A londoni gárda a 4. forduló újrajátszott meccsén 4-1-re győzött a vendég Everton ellen.

Mourinho csapata a Bajnokok Ligájában az egyik legnehezebb riválist kapta: a spanyol bajnoi címvédő és listavezető Barcelonával kell megküzdenie a nyolc közé kerülésért.