Kirúgják a világbajnokot?

Infostart
2006. február 2. 18:01
Kapust keres az AC Milan. Az olasz bajnokságban jelenleg harmadik piros-feketék vezetői amiatt aggódnak, hogy elsőszámú hálóőrük, a brazil világbajnok Dida az elmúlt időszakban nincs a legjobb formában, az olasz válogatott Christian Abbiati pedig a nyáron újból, immár végleg elhagyja a milánói klubot.

A Milan gondjaira a legjobb megoldást a Parma kapusa, Sebastien Frey jelenthetné. Ez az ajánlat csábító lehet Frey számára, aki jelenleg a Fiorentina együttesében szerepel, ahol Bogdan Lobont érkezésével erős versenytársra akadt.

A Livorno edzője, a korábbi Milan-játékos, Roberto Donadoni felajánlotta kapusát, Marco Ameliát az AC Milannak. A két klub jó kapcsolatban van egymással, és Roberto Donadoni elmondta a piros-feketék vezetőinek, hogy Amelia tökéletes megoldás lenne, ha Dida nem lendülne újra formába. Olasz internetes értesülések szerint a Milan a szezon végén 2.7 millió fontot fog ajánlani Ameliáért.

Az AC Milan szemmel tartja az Atletico Madrid kapusát, Leo Francot is. A Milan edzője, Carlo Ancelotti nagyra értékeli az argentin kapus képességeit, és reméli, hogy a két egyesület között jó kapcsolat elősegíti a megállapodást. Ennek ellenére az Atletico elöljárói kijelentették, hogy Franco nem eladó, és 2009-ig szerződés köti hozzájuk. A labdarúgó kivásárlási ára 6 millió font.

{{keretes_cim}}

Szintén a Milanhoz kapcsolódó hír, hogy a gárda csapatkapitányát, Paolo Maldinit kapcsolatba hozták Carlo Ancelotti posztjával. Az Olasz Kupából való keddi kiesés után Ancelotti jövője veszélybe került, és egy Bajnokok Ligája kudarc esetén a klub alelnöke, Adriano Galliani ajtót is mutathat neki. A Milan a német bajnok Bayern München csapatával játszik a BL-ben a 8 közé jutásért.