eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nyert a Győr Oroszországban

A Győr 21-19-re győzött az orosz Dinamo Volgograd otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek negyedik fordulójában. A szünetben a házigazdák még 13-11-re vezettek.

Két góllal győzött a Győr az orosz Dinamo Volgograd otthonában, és így továbbra is harcban maradt a negyeddöntőbe jutásért a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Mindkét csapat jó védekezéssel kezdett, így egyik félnek sem sikerült elhúznia a másiktól. A keményen záró oroszok vállsérülést okoztak az egyik legveszélyesebb győri játékosnak, a románok világbajnoki ezüstérmes átlövőjének, Gogirlának, aki nem tudta folytatni a mérkőzést. A 20. percben 7-6-ra vezetett a Volgograd. Egyre jobban védett a hazaiak kapusa, aki Kovacsicz Mónika négy ziccerét és Görbicz Anita két hétméteresét is megfogta. A vendégekben Bradeanu tartotta a lelket.

A második félidőben is folytatódott a kemény csata, a magyar bajnok tartalékosan is remekül tartotta magát, a Volgograd nem tudott elhúzni, igaz, a Győr pedig nem tudott vezetéshez jutni.

A két védelem továbbra is szenzációsan zárt, a kapusok is kitettek magukért, így ebben a szakaszban alig esett gól. A hajrában furcsa módon a Volgograd elfáradt, minden helyzetét elhibázta, míg a Győr jobban összpontosított, és Bradeanunak, a sérüléséből felépült, ezúttal visszatért Vérten Orsolyának, illetve jól teljesítő védelmének köszönhetően megérdemelten nyert 21-19-re.

Az idegenbeli sikerrel Róth Kálmán szövetségi edző csapata életben tartotta a reményt, hogy bekerüljön a legjobb nyolc közé.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×