eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Négygólos Dunaferr-vereség

A Dunaferr hazai pályán 27-23-ra kikapott a címvédő dán Slagelsétől a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccseinek negyedik fordulójában. Néhány órával később a Lada Togliatti meglepetésre 27-25-re kikapott a Milostól, így a dunaújvárosi csapatnak reális esélye maradt a tvoábbjutásra.

A Dunaferr végig csak futott az eredmény után, és 15-9-es hátrányban vonulhatott szünetre. A Slagelse kiválóan védekezik, a magyar csapatból Bulath Anita, Vincze Melinda és a kupus Sirina Irina próbálja tartani a lelket a többiekben.

A dunaújvárosi együttesből az első félidő végéhez közeledve kizárták a rendkívül indiszponáltan, teljesen haszontalanul játszó Mehlmann Ibolyát. A válogatott átlövő arcon ütötte az ellene szabálytalankodó Salgelse-játékost, így már nem térhet vissza.

A második félidőben Bojana Radulovics vezetésével többször is két gólra jött fel a magyar együttes, sokkal biztatóbban kézilabázott, mint az első játékrészben. Az egyenlítés nem sikerült, így a 27-23-as vereség után közvetlenül még úgy tűnt, hogy Togliattiban kellene győzni a nyolc közé kerüléshez.

Néhány órával később viszont meglepetésre a Lada is veszített, 27-25-re a szerb-montenegrói Milos vendégeként. Mindez azt jelenti, hogy - ha az utolsó fordulóban két hazai sikerrel kalkulálunk a Slagelse-Lada Toljatti és a Dunaferr-Milos meccsen - a Dunaferr továbbjutásához elég lehet, ha nem kap ki kettőnél több góllal az orosz együttes vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×