Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Négygólos Dunaferr-vereség

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Dunaferr hazai pályán 27-23-ra kikapott a címvédő dán Slagelsétől a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccseinek negyedik fordulójában. Néhány órával később a Lada Togliatti meglepetésre 27-25-re kikapott a Milostól, így a dunaújvárosi csapatnak reális esélye maradt a tvoábbjutásra.

A Dunaferr végig csak futott az eredmény után, és 15-9-es hátrányban vonulhatott szünetre. A Slagelse kiválóan védekezik, a magyar csapatból Bulath Anita, Vincze Melinda és a kupus Sirina Irina próbálja tartani a lelket a többiekben.

A dunaújvárosi együttesből az első félidő végéhez közeledve kizárták a rendkívül indiszponáltan, teljesen haszontalanul játszó Mehlmann Ibolyát. A válogatott átlövő arcon ütötte az ellene szabálytalankodó Salgelse-játékost, így már nem térhet vissza.

A második félidőben Bojana Radulovics vezetésével többször is két gólra jött fel a magyar együttes, sokkal biztatóbban kézilabázott, mint az első játékrészben. Az egyenlítés nem sikerült, így a 27-23-as vereség után közvetlenül még úgy tűnt, hogy Togliattiban kellene győzni a nyolc közé kerüléshez.

Néhány órával később viszont meglepetésre a Lada is veszített, 27-25-re a szerb-montenegrói Milos vendégeként. Mindez azt jelenti, hogy - ha az utolsó fordulóban két hazai sikerrel kalkulálunk a Slagelse-Lada Toljatti és a Dunaferr-Milos meccsen - a Dunaferr továbbjutásához elég lehet, ha nem kap ki kettőnél több góllal az orosz együttes vendégeként.