Ismét megsérült Lisztes Krisztián térde

InfoRádió / MTI
2006. január 23. 20:55
Tovább folytatódik Lisztes Krisztián kálváriája: a volt válogatott futballistának ezúttal hat hetet kell kihagynia. A középpályás 2004 áprilisa óta alig játszik.

Ismét megsérült Lisztes Krisztián, a német Bundesligában szereplő Mönchengladbach labdarúgója. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékosnak ismét a térde rakoncátlankodik, és emiatt pénteken megműtötték a bal lábát.

A 30 éves Lisztes Krisztiánnak hat hétig pihennie kell, csak márciusban kezdheti újra az edzéseket. A volt válogatott középpályás 2004 tavaszán - akkor még a bajnok Werder Bremen meghatározó futballistájaként - keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében, majd csaknem egy évig nem játszhatott.

Visszatérése után nem kapott sok lehetőséget a brémaiaknál, így a nyáron a Mönchengladbachhoz igazolt. A kiscsapatban a szezon elején keveset, később még annyit sem játszott. A válogatottban sérülése óta nem szerepelt. Lisztes Krisztián a Werder Bremen előtt évekig a Stuttgartban játszott, a két együttesben összesen 201 meccsen 20 gólt szerzett a Bundesligában.