eur:
392.87
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Cannavaro duplájával fordított a Juventus

Az éllovas Juventus 2-1-re győzött a vendég Empoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A Milan és a Roma simábban nyert.

Az olasz labdarúgó-bajnokság címvédője, a Juventus már a harmadik percben hátrányba került az Empoli ellen a Stadio Delle Alpiban. A torinói együttes nem jött zavarba a korán kapott góltól, és a 17. percben Fabio Cannavaro révén egyenlített.

Az Empoli egészen a 77. percig tartotta magát, de akkor ismét érkezett az olasz válogatott középhátvéd, és nem hagyta, hogy szerda után ismét pontot veszítsen a Juventus. A 2-1-es sikerrel maradt a nyolcpontos különség a torinói gárda és a második Inter között a tabellán.

A tabella harmadik helyén álló Milan - akárcsak szombaton városi riválisa, az Inter - 3-0-ra győzött. A szenvedő fél a hazai pályán vergődő Siena volt. Kaká két góllal vette ki a részét a sikerből, a brazil irányító mellett Andrij Sevcsenko talált még be a házigazdák kapujába.

A Roma folytatja idei jó szereplését: az elmúlt másfél évben jobbára csak vergődő fővárosi együttes a Milan és a Reggina legyőzése után ezúttal Udinében nyert 4-1-re. A Bajnokok Ligájából kiesett Udinese a 23. perctől emberhátrányban küzdött.

További eredmények a 23. fordulóból:
Ascoli-Lecce 2-0
Reggina-Sampdoria 2-1
Parma-Chievo 2-1
Livorno-Treviso 1-1

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×