eur:
393.38
usd:
368.16
bux:
65885.93
2024. április 24. szerda György

Ideiglenesen Kisteleki irányítja az MLSZ-t

Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A szövetségnek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége.

Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A háromfős testület amatőröket képviselő két tagja Helmeczy László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és Vörös Tamás, a Somogy megyei szövetség vezetője lett.

Az MLSZ-nek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége, addig az ideiglenes bizottság irányítja a szövetséget. A Bozóky Imre vezette elnökség mandátuma január 4-én szűnt meg, miután két újabb elnökségi tag is lemondott, ezért a testület működésképtelenné vált.

Az új elnökre és az elnökségi tagokra a jelöléseket február 9-én 12 óráig lehet eljuttatni a szövetséghez.
Kisteleki István a következő egy hónap legfontosabb feladatainak a 2012-es Eb-pályázat előkészítését, a szövetség új székházba költözésének zavartalan lebonyolítását és a gazdasági helyzet felmérését nevezte. Az MLSZ székhelye február 1-től a Róbert Károly körút helyett a Kőérberki lakóparkban lesz.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×