Ideiglenesen Kisteleki irányítja az MLSZ-t

Infostart
2006. január 20. 13:36
Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A szövetségnek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége.

Kisteleki István ligaelnök lett a Magyar Labdarúgó Szövetséget ideiglenesen irányító bizottság elnöke az MLSZ rendkívüli közgyűlésén. A háromfős testület amatőröket képviselő két tagja Helmeczy László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és Vörös Tamás, a Somogy megyei szövetség vezetője lett.

Az MLSZ-nek a február 24-i rendkívüli tisztújító közgyűlésen lehet új elnöksége, addig az ideiglenes bizottság irányítja a szövetséget. A Bozóky Imre vezette elnökség mandátuma január 4-én szűnt meg, miután két újabb elnökségi tag is lemondott, ezért a testület működésképtelenné vált.

Az új elnökre és az elnökségi tagokra a jelöléseket február 9-én 12 óráig lehet eljuttatni a szövetséghez.
Kisteleki István a következő egy hónap legfontosabb feladatainak a 2012-es Eb-pályázat előkészítését, a szövetség új székházba költözésének zavartalan lebonyolítását és a gazdasági helyzet felmérését nevezte. Az MLSZ székhelye február 1-től a Róbert Károly körút helyett a Kőérberki lakóparkban lesz.