A Real Madrid mindenáron Capellót akarja

Infostart
2006. január 20. 17:05
A Real Madrid labdarúgócsapata nem tágít: a királyi gárda vezetése akár jelenlegi, torinói fizetése dupláját is hajlandó kifizetni Fabio Capellónak, csak térjen vissza Madridba.

Olasz lapértesülés szerint a Real Madrid hajlandó lenne akár 7,5 millió eurós éves fizetést adni Fabio Capellónak, ha a Juventus labdarúgócsapata helyett a jövőben a királyi együttest irányítaná.

A La Stampa című olasz napilap úgy tudja, hogy a spanyolok mindenáron meg akarják szerezni a trénert, ezért hajlandóak lennének jelenlegi fizetésének a dupláját is kifeztni az olasz sztáredzőnek. Capello jelenleg 3,5 millió eurós fizetést kap a Juventustól.

A sajtó már többször is arról cikkezett, hogy a Real Madrid vissza akarja csábítani a sikeredzőt.

Capello eddig folyamatosan cáfolta, hogy elhagyná a torinói klubot, amellyel tavaly bajnoki címet szerzett és nagy esélye van a címvédésre.

"Eszem ágában sincs elmenni Torinóból. Már dolgoztam Madridban, márpedig nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni" - mondta novemberben.

Néhány napja úgy nyilatkozott, hogy három év múlva szeretné befejezni edző pályafutását, azután szívesen dolgozna szakkomentátorként.

A Juventus vezetőinek nem árt óvatosnak lenni, hiszen másfél évvel ezelőtt Capello egyik napról a másikra igazolt a Romától a torinói együtteshez.

A trénernek egyébként 2007-ig érvényes szerződése van a Juventussal.