eur:
393.94
usd:
369.15
bux:
65279.26
2024. április 19. péntek Emma

Eltemették Zavadszky Gábort

Szerdán délután a rákoskeresztúri Újköztemetőben kísérték utolsó útjára Zavadszky Gábort, a ciprusi Apollon Limasszol január 6-án elhunyt labdarúgóját. A gyászszertartáson mintegy kétezren vettek részt.

Szerdán délután eltemették Zavadszky Gábort, az Apollon Limasszol január 6-án elhunyt futballistáját.

A gyászszertartás során a ravatalnál Dunai Antal, az Atlantában szerepelt olimpiai válogatott szakvezetője, a játékosok nevében pedig Füzi Ákos emlékezett meg a Ferencvárossal, az MTK-val és a Dunaferr-rel is magyar bajnokságot nyert futballistáról. A sírhelynél Hrutka János, a válogatott menedzsere is elbúcsúzott legjobb barátjától.

A temetésen körülbelül kétezren vettek részt, megjelent többek között Lamperth Mónika belügyminiszter, Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal elnöke, és képviseltette magát szinte valamennyi élvonalbeli klub is.

A négyszeres válogatott Zavadszky Gábor halálát a boncolás alapján valószínűleg szívroham és tüdőembólia okozta, de a szövettani vizsgálatok eredményét még nem közölték.

Vasárnap emléktornát rendeznek az elhunyt középpályás emlékére a Papp László Sportarénában az MTK, az FTC, a Dunaújváros, valamint a barátokból álló vegyescsapat részvételével. Ez utóbbi csapatban pályára lép a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus is. Az eseményre egységesen 777 forint a belépő.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×