Zidane a vébé után abbahagyja?

Infostart
2006. január 17. 12:18
A spanyol As című lap szerint Zinedine Zidane a nyári németországi labdarúgó-világbajnokság után befejezi pályafutását. A játékos korábban azt mondta, hogy a vébé után dönt.

Az As című lap úgy tudja: hogy Zinedine Zidane már közölte a Real Madrid vezetőivel, hogy a nyáron befejezi aktív pályafutását. A 33 éves francia középpályást 2007-ig köti szerződés a fővárosi klubhoz.

A spanyol sajtó korábban arról cikkezett, hogy a világ- és Európa-bajnok futballista már tavaly vissza akart vonulni, de akkor Florentino Pérez klubelnök rábeszélte a folytatásra. Mostani döntése - ha igaz a hír - azért jelent némi meglepetést, mert az elmúlt hónapok gyengébb formája után ismét magára talált, vasárnap például három gólt szerzett a Sevilla ellen 4-2-re megnyert bajnokin.

A háromszor is a világ legjobb futballistájának választott Zidane decemberben úgy nyilatkozott, hogy csak a németországi világbajnokság után dönt az esetleges folytatásról.

Ha Zidane valóban befejezi pályafutását, akkor a Real minden bizonnyal még nagyobb erőket mozgósít a német Michael Ballack leigazolására. A Bayern München irányítóját próbálja leigazolni helyére.