eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Szigorodott a Hertha házirendje

Keddtől a legapróbb fegyelmezetlenségért is szigorú büntetés jár a Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha labdarúgócsapatánál. Az első nap máris szankcionált a berlini klub.

Falko Götz vezetőedző Dieter Hoeness menedzserrel közösen elkészítette a Hertha új házirendjét, amelyben rögzítették, hogy milyen bírság jár a késésért, a meccseken kapott piros lapokért, illetve egyéb kihágásokért.

Götz megjegyezte: nem az a cél, hogy sok pénz gyűljön össze a csapat kasszájában, hanem rendet és fegyelmet szeretnének.

A büntetési tételeket nem hozták nyilvánosságra. A szigorú szabályoknak először a 21 éves Solomon Okoronkwo esett áldozatul. A fiatal játékos a marbellai edzőtáborban a tréningen sípszó után elrúgta a labdát, amiért a szakmai stáb egy napra eltiltotta az edzések látogatásától.

Néhány héttel korábban arra kérték a játékosokat, hogy írásban közöljék gondolataikat, javaslataikat az eredményesség javítása érdekében. A Hertha az ötödik helyen zárta az őszi szezont a Bundesligában.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×