Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Javított a Győr

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Győr hazai pályán 25-23-ra győzött az orosz Dinamo Volgograd ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccseinek második fordulójában. Görbicz Anitáék az első körben tíz góllal kikaptak Szkopjéban. A Dunaferr óriási csatában 27-25-re kikapott a címvédő dán Slagelsétől.

A győriek a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportmeccseinek első fordulójában 32-22-re kikaptak a macedón Kometal Szkopje vendégeként, így egy újabb kudarc után rendkívül nehéz helyzetbe kerültek volna.

A sérült Görbicz Anita ezúttal is vállalta a játékot, és a mezőny legjobbjának bizonyult. Az első félidőben nehezen állt össze a győriek védekezése, ráadásul a ziccerek értékesítésében sem jeleskedtek Gogirláék.
A román átlövő különösen pontatlanul játszott, majd a második félidőben meg is sérült. Ebben a szakaszban azonban állandósult a Győr két-három gólos vezetése, és Róth Kálmán vezetőedző együttese végül 25-23-ra nyert.

A Dunaferr Dániában végig méltó ellenfele volt a címvédő Slagelsének. A magyar bajnoki ezüstérmes a 49. percben még 20-19-re vezetett, de a hajrát a hazaiak bírták jobban, és 27-25-re nyertek. A dunaújvárosiak az elmúlt években nem egyszer kiegyeztek volna hasonló különségú vereséggel Anja Andersen csapatával szemben.

Mindkét magyar csapat egy-egy győzelemmel és vereséggel várhatja a csoportmeccsek harmadik körét.