eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Az olimpiai bajnoktól kapott ki a magyar válogatott

A svájci Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott első mérkőzésén háromgólos vereséget szenvedett a horvát együttestől egy négycsapatos nemzetközi tornán.

A magyar gárda 33-30-ra kapott ki az olimpiai bajnok horvát együttestől a Horvátországban és Szlovéniában zajló négycsapatos torna első fordulójában.

Nem kezdett jól a magyar válogatott, hiszen a meccs elején 3-0-ra elhúzott az olimpiai bajnok horvát csapat, ezután viszont feljöttek a magyarok, az Iváncsik-fivérek összesen nyolc gólt lőttek harminc perc alatt.

A sérüléséből felépült Ilyés Ferenc hat találatot szerzett a három gólos vereséggel zárult összecsapáson.

"Egyes szakaszokban remekül, másokban kicsit visszafogottabban teljesített a csapat. Annak azonban mindeképpen örülök, hogy a horvát szakvezetés nem tudta pihentetni az ászait" - mondta Skaliczki László, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A magyar együttes szombaton a szlovén, vasárnap a német válogatottal találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×