eur:
395.07
usd:
370.91
bux:
65143.66
2024. április 19. péntek Emma

Kis, Szalay és Kátai is remekelt a gyorsasági szakaszon

A nem végeleges eredmények szerint az igen előkelő 26. lett a Kis Sándor, Czeglédi Péter autós páros a Dakar-rali hétfői gyorsasági szakaszán Marokkóban.

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 33., a Liszi László, Tóth Dénes egység a 87., a Kristóf Márton, Hujber Imre duó pedig a 90. időt érte el az első 156 célba érkezett egység közül. A marokkói szakaszt a francia Schlesser nyerte, az összetettben a spanyol Roma vezet.

A motorosoknál Kátai Péter a 30., Varga Ákos az 55., Hermann Henrik a 89., Szilvási Péter a 200., a quados (négykerekű motorral szereplő) Greff Róbert a 217. lett. A hétfői 314 km-es mért távon az ausztrál Caldecott volt a leggyorsabb, az összetettben a címvédő francia Despres áll az élen.

Kis Sándor az InfoRádiónak adott interjújában kiemelte, hogy csapattársa, Palik László vasárnapi kiesésével meg kellett változtatnia a stratégiáját, valamelyest visszafogottabban megy.

Az éjszakai hajózás után kevés iedeje volt az alvásra, és ez meg is látszott az első kilométereken, utána viszont kedvére száguldhatott.

Kis Sándor hangsúlyozta, hogy nagy jelentősége volt a navigációnak ezen a szakaszon, és Czeglédi Péter remek munkát végzett. Az RTL Motorsport Klub versenyzője kitért arra is, hogy az igazi sivatagi szakaszok keddtől jönnek, a klasszikus Dakar csak most kezdődik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×