eur:
392.89
usd:
366.03
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

A németek legyőzték a házigazdákat

Németország a csoportmeccsek első fordulójában 2:1-re győzött a házigazda Ausztrália ellen a perth-i Hopman Kupán, a vegyescsapatok nemhivatalos tenisz-világbajnokságán.

Nem kell visszalépnie az orosz együttesnek a viadaltól, ugyanis a világranglistán 299. Jurij Sukin vállalja a szereplést. Az már a hét elején eldőlt, hogy elhúzódó térdsérülése miatt Marat Szafin nem játszhat, pénteken viszont az is kiderült, hogy a helyére beugró Tejmuraz Gabasvili sem lesz képes pályára lépni, mivel egy katari challenger-tornán bokaszalag-húzódást szenvedett. Ekkor úgy tűnt, az oroszok nem tudnak kiállni a mérkőzésekre, de végül Sukin igent mondott a felkérésre. Társa Szvetlana Kuznyecova lesz.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×