Di Stéfanó szigorú ellenőrzés alatt

Infostart
2005. december 25. 22:00
Szívkatéteres vizsgálatra Sagunto kórházából a valenciai La Fe Hospitalba, a Hit Kórházba szállították át Alfredo di Stéfanót, a Real Madrid tiszteletbeli elnökét, volt labdarúgót, aki szombat hajnalban szívinfarktuson esett át.

Puskás Ferenc egykori csapattársára további alapos vizsgálatok várnak, és amint azt a kórház szóvivője, Manuel Cervera közölte: a 79 éves sportembert szigorú megfigyelés alatt tartják az intenzív osztályon.

"Légzése szabályos, és bízunk benne, hogy kedvező folyamat következik be nála a következő néhány órában. Amióta bekerült a kórházba, öntudatánál van, beszéde normális, és gond nélkül képes kommunikálni családjával és a Real Madrid képviselőivel" - mondta.

A Szőke Nyílnak becézett Alfredo di Stéfano Buenos Airesben született, de legnagyobb sikereit a spanyol fővárosban érte el. A Reallal nyolc bajnoki, valamint egy kupadiadalt ünnepelhetett, ötször lett gólkirály, és ugyanennyiszer volt BEK-győztes, egyszer pedig Világ Kupát nyert. Kétszer (1957, 1959) választották Európa legjobb labdarúgójának.