Miamiban a válogatott

Infostart
2005. december 17. 13:26
Megérkezett Miaimba érkezett az Egyesült Államokban túrázó magyar labdarúgó-válogatott, ahol magyar idő szerint vasárnap 21 órakor a miniállam Antigua és Barbuda ellen lép pályára.

Lothar Matthäus szövetségi kapitány együttesét a Miami Intercontinental Hotelben szállásolták el. Az első, átmozgató edzést a szálloda melletti parkban tartotta a német szakvezető.

A magyar szövetség honlapja szerint kora este már a találkozó színhelyén, a Miami International University stadionjában gyakorolt a gárda, amely csütörtökön Phoenixben 2-0-ra kikapott Mexikótól. A találkozó a tervezettnél korábban, magyar idő szerint vasárnap este kilenc órakor kezdődik.

Lothar Matthäus szerződése december 31-én lejár a magyar szövetséggel. Ha az MLSZ nem hosszabbítja meg a megállapodást, akkor a karibi miniállam elleni barátságos találkozó lesz a német tréner utolsó mérkőzése a magyar válogatott kispadján.

Kedden rendkívüli elnökségi ülést, szerdán pedig rendkívüli közgyűlést tartanak az MLSZ-ben. A tanácskozások után nem kizárt, hogy akár Bozóky Imre elnököt is felállítják posztjáról. Szerdán a liga ülésén megjelent 18 klubtulajdonos közül 17 lemondásra szólította fel Bozóky Imrét, ugyanakkor az amatőrök küldöttjei közül sokan továbbra is támogatják a szervezet első emberét.