eur:
393.85
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Felfüggesztett eltiltás Varga Dénesnek

A válogatott vízilabdázó Varga Dénes júliusban ittasan autóbalesetet okozott Siófok belterületén. A 18 éves játékos öt másik személy társaságában szülei gépkocsijával egy villanyoszlopnak, majd a kerítésnek ütközött.

A Magyar Vízilabda Szövetség hat hónapra tiltotta el a Varga Dénest, a büntetést viszont szintén fél évre felfüggesztette. A határozathoz fűzött szövetségi magyarázat szerint a KRESZ szabályainak figyelmen kívül hagyása nem tartozik a fegyelmi bizottság hatáskörébe, a testület azt szankcionálta, hogy Varga Dénes olyan időpontban viselkedett sportszerűtlenül, amikor társaival együtt a szófiai ifjúsági Európa-bajnokságra készült, és felelőtlenségével veszélyeztette a csapat eredményes szereplését. A döntés ellen 15 napon belül lehet fellebbezni.

A felnőtt válogatottban is bemutatkozott Varga Dénes különböző egészségi problémái miatt hónapok óta nem játszott a Vasasban. A korosztálya legtehetségesebb játékosának tartott pólós körül az elmúlt másfél évben több zűrös ügy is volt: botrányos körülmények között igazolt az Újpesttől a Vasasba, számos sérüléssel és betegséggel küszködött, és az orvosok továbbra sem tudják biztosan, hogy mikor térhet vissza. Júliusi balestete miatt a szövetség elnöksége az ősszel egy évre kizárta az ifjúsági és a felnőtt válogatottból is.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×