INFORÁDIÓ 
2020. július 9. csütörtök
Lukrécia

Pólópercek


Meccsek, gólok, emberek - a vízilabdasport hírei és aktualitásai.

A magazinban a vízilabdasport hírei és aktualitásai hallhatók. Kiemelten foglalkozunk a pólóválogatottak és a klubcsapatok szereplésével, amelyet a sportág legfontosabb szereplőivel készült interjúk és a legnevesebb sportági szakértők elemzései egészítenek ki. A napi események és hírek mellett a sportág szakmai hátterének változásaival is kiemelten foglalkozunk.

E-mail: szabosg@inforadio.hu

Adás: hétfő, szerda, péntek 7.45, 12.45


A Pólópercek 2020. június 29-i adása

A KSI együttese szerepelhet a férfi vízilabda ob I-ben, miután megnyerte a feljutásért rendezett osztályozót.

A Pólópercek 2020. június 26-i adása

A kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund lett a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Kaposvár szakmai igazgatója. A világ- és kétszeres Európa-bajnok elmondta, az a célja, hogy egy lendületes, látványos vízilabdát játszó csapatot alakítsanak ki a somogyi megyeszékhelyen.

A Pólópercek 2020. június 15-i adása

A Honvéd férfi vízilabdacsapata a következő bajnokságban az előző évekhez képest még komolyabb eredményekre lehet képes – hangsúlyozta Steinmetz Barnabás szakosztály-igazgató.

A Pólópercek 2020. június 3-i adása

Nagyon hasznos volt, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai végre együtt edzhettek – hangsúlyozta a szövetségi kapitány, miután a nemzeti együttes hosszú idő után együtt készülhetett a múlt héten. Märcz Tamás az InfoRádiónak azt mondta, a fő cél az volt, hogy a válogatott kerettagok végre medencés tréningeken vehessenek részt.

A Pólópercek 2020. május 29-i adása

Kialakult a BVSC férfi vízilabdacsapatának kerete a következő idényre, a klubtól hatan távoztak, hárman érkeztek, a többi között Gyárfás Tamást, Nagy Mártont és Irmes Pált szerződtették a klubvezetők. Az elmúlt időszakról és a jövőbeli célokra Szabó Gergő kérdezte Szűcs Levente vezetőedzőt.

A Pólópercek 2020. május 27-i adása

Nyolc játékos már biztosan távozik az Eger férfi vízilabdacsapatától. A vezetők szerint a klubnak újra fel kell építenie magát.

A Pólópercek 2020. május 25-i adása

Háromhetes edzőtáboron van túl a női vízilabda-válogatott. A fizikális felkészülés pszichésen is jól hatással volt a csapatra – mondta az InfoRádiónak a válogatott erőnléti edzője, Ágó Renáta.

A Pólópercek 2020. május 22-i adása

A világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián mellett két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval erősítette keretét az A-Híd Vasas-Plaket csapata. A Franciaországból hazatérő Bedő Krisztián az InfoRádiónak azt mondta, a Vasas új erős kerete és a szakmai stáb garancia arra, hogy a csapat dobogós helyekért küzdhet jövőre.

A Pólópercek 2020. május 20-i adása

A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai már nagyon várták, hogy a nemzeti együttes kerete minél nagyobb létszámban együtt tudjon gyakorolni. Märcz Tamás a szövetség honlapjának azt mondta, ezek az edzések arra szolgálnak, hogy felhozzák a játékosokat arra a szintre, amelyben korábban voltak.

A Pólópercek 2020. május 18-i adása

A héttől már teljes csapattal edz együtt a magyar férfi vízilabda-válogatott - mondta az InfoRádiónak Märcz Tamás szövetségi kapitány. A szakember hangsúlyozta, hogy a medencés edzésekben is betartják a legfontosabb egészségügyi előírásokat.

A Pólópercek 2020. május 15-i adása

Kormányzati segítséggel menekülhet meg az Eger női és férfi vízilabdacsapata. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága dobott mentőövet a társaságnak.

A Pólópercek 2020. május 13-i adása

Jelentős változások történtek a magyar vízilabdasportban a héten: a szövetség lezárta a koronavírus miatt felfüggesztett bajnokságokat, több vidéki egyesületnél pedig komoly anyagi problémák kerültek nyilvánosságra.

A Pólópercek 2020. május 11-i adása

A Magyar Vízilabda Szövetség ma dönt arról, hogy mi legyen a felfüggesztett bajnokságok sorsa. A férfi és női klubokat tömörítő liga a bajnokságok lezárását javasolja.

A Pólópercek 2020. május 8-i adása

Az OSC-től a következő idényre a Vasas férfi vízilabda-csapatához igazoló Vad Lajos elképzelhetetlennek tartja, hogy a bajnokság hajrájában vezetőedzőként ő irányítsa az újbudai együttest. A szakember az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy már decemberben voltak olyan jelek, amelyek változásokra utaltak az OSC-nél.

A Pólópercek 2020. május 6-i adása

Az UVSE vízilabdacsapatának vezetői bejelentették, hogy ki váltja Benedek Tibort a csapat élén. Eközben az Európai Úszó Szövetség közölte, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakított nemzetközi kupaidényt lezárják.

A Pólópercek 2020. május 4-i adása

Kedden elkezdte háromhetes budapesti edzőtáborát a magyar női vízilabda-válogatott. Bíró Attila szövetségi kapitány abban bízik, hogy ez a karanténtábor a csapategységet is erősíti majd.

A Pólópercek 2020. április 29-i adása

A női és a férfi vízilabda-válogatott is újrakezdi az edzéseket - közölte a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Vári Attila kiemelte, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kijelölt létesítményben, a Császár-Komjádi Uszodában kezdődhetnek a legjobbak edzései, szigorú egészségügyi előírások betartásával.

A Pólópercek 2020. április 27-i adása

Továbbra is nagy a bizonytalanság a női és a férfi vízilabda-válogatottak olimpiai selejtezőtornájával kapcsolatban.

A Pólópercek 2020. április 24-i adása

A Magyar Vízilabda Szövetség kérésére Pozsonyi Zsolt erőnléti edző olyan gyakorlatsorokat állított össze, amelyeket bárki jól hasznosíthat. A Ferencváros pólócsapatai mellett is dolgozó szakember arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy milyen edzéseket lehet a lakásban vagy az udvarban végezni, és milyen nehézségeket okoz, hogy a sportolók kieshetnek a megszokott ritmusukból.

A Pólópercek 2020. április 20-i adása

Vad Lajos lett a Vasas férfi vízilabdacsapatának új vezetőedzője. Az együtteshez emellett névadó szponzorként csatlakozik az A-Híd. Vad Lajos az InfoRádiónak azt mondta, hogy a végleges játékoskeret a következő hetekben alakul ki. 


×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018