INFORÁDIÓ 
2018. szeptember 24. hétfő
Gellért, Mercédesz

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2018. szeptember 22-i adása

Az adásában részletesen foglakozunk a Vidi Európa Liga szereplésével, valamint a Bajnokok Ligája hétközi fordulójával, és megemlékezünk a szerdán elhunyt Kulcsár Győzőről, a Nemzet Sportolójáról, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrőzőről.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 15-i adása
A Gólvonal magazin 2018. szeptember 9-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésével, szó lesz arról is, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség új szakmai bizottságot állított fel.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 8-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésével, szó lesz arról is, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség új szakmai bizottságot állított fel.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 1-i adása

Az adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott felkészüléséről, a Vidi esélyeiről az Európa Liga őszi csoportkörében, és részletesen elemezzük a Bajnokok Ligája csoporjait is.

A Gólvonal magazin 2018. augusztus 25-i adása
A Gólvonal magazin 2018. augusztus 18-i adása
A Gólvonal magazin 2018. augusztus 11-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott várható kerethirdetéséről, a Vidi Bajnookok-ligája selejtezős szerepléséről, és részletesen foglalkozunk a hétvégén kezdődő angol labdarúgó-bajnoksággal is. Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. augusztus 4-i adása

Műsorunk mai adásában hallhatják a magyar nő labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, foglalkozunk a magyar csapatok nemzeközi kupaszereplésével.
Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. július 28-i adása

Műsorunk mai adásában hallhatják a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát, Marco Rossit, aki a várakozásairól beszél, foglakozunk a magyar csapatok nemzeközi kupaszereplésével, és megemlékezünk a szerdán elhunyt Szepesi Györgyről is. Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. július 21-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz a most kezdődő labdarúgó NBI 2018-2019-es idényéről, és részletesen foglalkozunk a labdarúgó-világbajnoksággal, valamint beszámolunk Cristiano Ronaldo átigazolásáról.
Tartsanak velünk.

A Gólvonal magazin 2018. július 14-i adása
A Gólvonal magazin 2018. július 7-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz Gera Zoltán és Hajnal Tamás visszavonlásáról, a Puskás Ferenc stadion építéséről, továbbá részletesen foglalkozunk a labdarúgó-világbajnoksággal.

A Gólvonal magazin 2018. június 30-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglalkozunk az oroszországi labdarúgó-világbajnoksággal, de szó lesz a labdarúgó NBI július végén kezdődő 2018-2019-es idényével is.

A Gólvonal magazin 2018. június 23-i adása
A Gólvonal magazin 2018. június 16-i adása
A Gólvonal magazin 2018. június 10-i adása
A Gólvonal magazin 2018. június 9-i adása
A Gólvonal magazin 2018. június 3-i adása

Az adásáan szó lesz arról, hogy a Videoton nyerte a labdarúgó NBI 2017-2018-as idényét, foglalkoznunk a válogatott felkészülésével, és azzal, hogy a Bajnokok Ligája-győzeléem után néhány nappal lemondott Zinedane Zidane, a Real Madrid vezetőedzője.

A Gólvonal magazin 2018. június 2-i adása

Az adásban szó esik arról, hogy a Videoton nyerte a labdarúgó NBI 2017-2018-as idényét, foglalkoznunk a válogatott felkészülésével, és azzal, hogy a Bajnokok Ligája-győzeléem után néhány nappal lemondott Zinedane Zidane, a Real Madrid vezetőedzője.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH