INFORÁDIÓ 
2019. december 9. hétfő
Natália

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Az InfoRádió egyik legrégebbi műsora, amelyben főleg a futball és a labdajátékok kapnak szerepet. A magazinban kiemelten kezeljük a magyar labdarúgóélet legfontosabb szereplőit, így a magyar felnőtt- és korosztályos válogatottak mérkőzéseiről, valamint a magyar bajnokság és a hazai klubcsapatok híreiről részletesen beszámolunk. Hírt adunk a nemzetközi labdarúgásról, a topligák küzdelmeiről, a Bajnokok Ligájáról, az Európa- és a világbajnokságokról, de a futball legérdekesebb és legemlékezetesebb momentumairól is. A műsorban további topsportágak - a vízilabda, kosárlabda, a tenisz vagy az amerikai futball – is szerepet kapnak, és beszámolunk a 21. századi sportélet tudományos és szakmai hátteréről is.

A műsor a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködésben készül.

E-mail: szabosg@inforadio.hu

Adás: szombat, 19.00, vasárnap 19.30

 

 

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2019. december 7-i adása

Az adásban szó lesz a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolásáról és az Aranylabda-gáláról is. 

A Gólvonal magazin 2019. november 30-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar utánpótlás labdarúgó-válogatottak idei szereplésével és a november 15-én átadott Puskás Aréna építésével. 

A Gólvonal magazin 2019. november 23-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőbeli szereplésével és a pénteken kisorsolt pótselejtezőkkel.

A Gólvonal magazin 2019. november 16-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar válogatott mérkőzéseivel és a Puskás Aréna megnyitójával.

A Gólvonal magazin 2019. november 9-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a magyar válogatott következő mérkőzéseivel és a Puskás Aréna nyitómérkőzésével, továbbá szó lesz a Ferencváros Európa-liga szerepléséről is.

A Gólvonal magazin 2019. november 2-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a Puskás Aréna nyitómérkőzésével, továbbá a videóelemzés fontosságával a labdarúgás számára.

A Gólvonal magazin 2019. október 26-i adása
A Gólvonal magazin 2019. október 19-i adása

Azi adásban részletesen foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzéseivel, és az U17-es válogatott vb előtti felkészüléséről is szó lesz.

A Gólvonal magazin 2019. október 12-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzéseivel, a korosztályos futballválogatottak selejtezőivel, és szó lesz az amerikai kosárlabdaliga és a kínai állam között kirobbant sportdiplomáciai konfliktusról is.

A Gólvonal magazin 2019. október 5-i adása

Részletesen foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott felkészülésével az Európa-bajnoki selejtezők előtt, elemezzük a Ferencváros Európa-liga-szereplését, valamint a hétközi Bajnokok Ligája-rangadókat.

A Gólvonal magazin 2019. szeptember 28-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a Puskás-díjjal, amelyet Zsóri Dániel kapott meg, szó lesz az UEFA új klubsorozatáról, valamint arról is, hogy megnyitották a Czibor-emlékévet.

A Gólvonal magazin 2019. szeptember 21-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtező előtti felkészülésével, szó lesz a Ferencváros nemzetközi kupamérkőzéséről és a Bajnokok Ligája nyitófordulójáról is.

A Gólvonal magazin 2019. szeptember 14-i adása

Az adásban részletesen beszámolunk a magyar labdarúgó-válogatott szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésől, valamint az épülő Puskás Arénáról is.

A Gólvonal magazin 2019. szeptember 7-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott montenegrói felkészülési mérkőzéséről és a Szlovákia elleni, hétfői Európa-bajnoki-selejtezőjéről, valamint részletesen foglalkozunk a nyári átigazolási időszak szakmai és gazdasági oldalával is.

A Gólvonal magazin 2019. augusztus 31-i adása

Műsorunk mai adásában foglalkozunk a magyar férfi labdarúgó-válogatott felkészülésével a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtező előtt, a női válogatott Eb-selejtezőjével, a Ferencváros nemzetközi kupaszereplésével, és szó lesz a második Futball Éjszakájáról is.

A Gólvonal magazin 2019. augusztus 24-i adása

Az adásában részletesen foglalkozunk a Ferencváros Európa-liga-selejztős szereplésével, a Puskás-díjra jelölt Zsóri Dániel találatával, és szó lesz a női válogatott Európa-bajnoki selejtezős felkészüléséről is.

A Gólvonal magazin 2019. augusztus 17-i adása

A Gólvonal hétvégi adásában Gera Zoltán, az U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a korosztályos együttes felkészüléséről beszél, részletesen foglalkozunk a Ferencváros Bajnkok Ligája-selejztős szereplésével és a most induló női labdarúgó-bajnoksággal is.

A Gólvonal magazin 2019. augusztus 10-i adása

Az adásban részletesen beszélnük a magyar labdarúgás gazdasági hátteréről és szó lesz arról is, hogyan lehet fejleszteni a fiatal futballisták döntésképességét és kreativitását.

A Gólvonal magazin 2019. augusztus 3-i adása

Az adásban részletesen beszélünk a labdarúgó NB I most kezdődő, 2019/2020-as szezonjáról, szó lesz a kupacsapatok nemzetközi szerepléséről és az MLSZ pirotechnikával kapcsolatos szigorításairól.

A Gólvonal magazin 2019. július 27-i adása

Az adásban szó lesz az MLSZ legújabb döntéseiről, amelyek a hazai és fiatal futballistákat érinthetik, és elemezzük a magyar csapatok nemzetközi kupaszereplését.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018