INFORÁDIÓ 
2018. december 19. szerda
Viola

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2018. december 15-i adása

Az adásban szó lesz a Vidi Europa-Liga szerepléséről, és részletesen értékeljük a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörét.

A Gólvonal magazin 2018. december 8-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős ellenfeleiről, foglalkozunk a Magyar Kupa hétközi fordulójával és hallhatnak arról is, hogy ki kapta idén az Aranylabdát.

A Gólvonal magazin 2018. december 1-jei adása

Az adásban szó lesz a Vidi Európa-Liga szerepléséről, a székesfehérvári együttes közelmúltban átadott stadionját is részletesen bemutatjuk, továbbá foglalkozunk a Honvéd létesítmény-fejlesztési terveivel, az új akadémiával és az épülő stadionnal is. 

A Gólvonal magazin 2018. november 24-i adása

Az adásban szó lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott őszi Nemzetek Ligája-szerepléséről, foglalkozunk a szövetség Bozsik-programjával és a labdarúgásban dolgozó szakemberek képzésével is.

A Gólvonal magazin 2018. november 17-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája mérkőzéseivel, szó lesz a decemberi aranylabda-szavazásról is, és elemezzük a Formula-1-es Brazil Nagydíj legérdekesebb jeleneteit. Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. november 10-i adása
A Gólvonal magazin 2018. november 3-i adása

Az adásban foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott következő Nemzetek Ligája találkozóival, szó lesz az országban épülő stadionokról és a Real Madrid edzőváltásáról.

A Gólvonal magazin 2018. október 27-i adása

Köszöntöm a hallgatókat, a mikrofonnál Szabó Gergő. Önök az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinját hallják.

A Gólvonal magazin 2018. október 20-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott észtek elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-találkozójáról, továbbá elemezzük a korosztályos magyar nemzeti csapatok selejtezőbeli telejesítményét.

A Gólvonal magazin 2018. október 13-i adása

Műsorunk mai adásában szó a magyar labdarúgó-válogatott görögök elleni idegenbeli és az észtek elleni hétfői Nemzetek Ligája találkozóról, továbbá értékeljük a korosztályos magyar nemzeti csapatok selejtezőbeli telejesítményét. Tartsanak velünk.

A Gólvonal magazin 2018. október 6-i adása

Az adásában szó a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretéről és a felkészülésről, hallhatják a szövetségi kapitány Marco Rossit, részletesen foglakozunk a Vidi Európa Liga meccsével és a hétközi Bajnokok Ligája találkozókat is elemezzük. 

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 29-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz arról, hogy október elején Magyarország három utánpótlás Európa-bajnoki selejtező tornát rendez, foglakozunk a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolásával, valamit arról is, hogy ki lett az Év játékosa. Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 22-i adása

Az adásában részletesen foglakozunk a Vidi Európa Liga szereplésével, valamint a Bajnokok Ligája hétközi fordulójával, és megemlékezünk a szerdán elhunyt Kulcsár Győzőről, a Nemzet Sportolójáról, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrőzőről.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 15-i adása
A Gólvonal magazin 2018. szeptember 9-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésével, szó lesz arról is, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség új szakmai bizottságot állított fel.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 8-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésével, szó lesz arról is, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség új szakmai bizottságot állított fel.

A Gólvonal magazin 2018. szeptember 1-i adása

Az adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott felkészüléséről, a Vidi esélyeiről az Európa Liga őszi csoportkörében, és részletesen elemezzük a Bajnokok Ligája csoporjait is.

A Gólvonal magazin 2018. augusztus 25-i adása
A Gólvonal magazin 2018. augusztus 18-i adása
A Gólvonal magazin 2018. augusztus 11-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott várható kerethirdetéséről, a Vidi Bajnookok-ligája selejtezős szerepléséről, és részletesen foglalkozunk a hétvégén kezdődő angol labdarúgó-bajnoksággal is. Tartsanak velünk!


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018