INFORÁDIÓ 
2020. július 9. csütörtök
Lukrécia

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Az InfoRádió egyik legrégebbi műsora, amelyben főleg a futball és a labdajátékok kapnak szerepet. A magazinban kiemelten kezeljük a magyar labdarúgóélet legfontosabb szereplőit, így a magyar felnőtt- és korosztályos válogatottak mérkőzéseiről, valamint a magyar bajnokság és a hazai klubcsapatok híreiről részletesen beszámolunk. Hírt adunk a nemzetközi labdarúgásról, a topligák küzdelmeiről, a Bajnokok Ligájáról, az Európa- és a világbajnokságokról, de a futball legérdekesebb és legemlékezetesebb momentumairól is. A műsorban további topsportágak - a vízilabda, kosárlabda, a tenisz vagy az amerikai futball – is szerepet kapnak, és beszámolunk a 21. századi sportélet tudományos és szakmai hátteréről is.

A műsor a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködésben készül.

E-mail: szabosg@inforadio.hu

Adás: szombat, 19.00, vasárnap 19.30

 

 

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2020. július 4-i adása

Az adásban értékeljük a múlt hét végén véget ért labdarúgó NB I idényét, szó lesz az NB II következő évéről, valamint kiemelten foglalkozunk a Debrecen labdarúgócsapatának kiesésével és a klubot érintő változásokkal.

A Gólvonal magazin 2020. június 27-i adása

Az adásában foglalkozunk a visszavonuló válogatott futballistákkal és a Fradi bajnoki címével, továbbá szó lesz Szoboszlai Dominik pályafutásáról és arról is, hogy 30 év után angol bajnok lett a Liverpool.

A Gólvonal magazin 2020. június 20-i adása

Az adásban a Ferencváros újabb bajnoki címéről lesz szó.

A Gólvonal magazin 2020. június 13-i adása

Az adásban foglalkozunk a koronavírus miatt meghozott, a sportpályákat érintő szabályokkal, szó lesz a most újrainduló spanyol és olasz futballról, valamint a férfi vízilabda-válogatott edzőtáboráról.

A Gólvonal magazin 2020. június 6-i adása

Az adásban szó lesz arról, hogyan zajlott nézők előtt a labdarúgó Magyar Kupa-döntő, amelyet a Honvéd nyert meg, és foglalkozunk a hamarosan újrainduló topligákkal, valamint a Formula -1-es Magyar Nagydíjjal is.

A Gólvonal magazin 2020. május 30-i adása

Az adásban szó lesz arról, hogy visszatérhetnek a nézők a magyar sporteseményekre, foglalkozunk a labdarúgó Magyar Kupával, és azzal is, hogy mikor indulhat újra az angol és az olasz futballbajnokság.

A Gólvonal magazin 2020. május 23-i adása

A Gólvonal adásában szó lesz a hétvégén újrainduló magyar futballéletről, és hallhatják az MLSZ elnökét és a 80 éves Novotny Zoltánt.

A Gólvonal magazin 2020. május 16-i adása

Az adásban hallhatják a MLSZ elnökét, aki a vírushelyzetről és a sportklubok gazdasági helyzetéről is beszél, szó lesz a labdarúgó NB I folytatásáról és a topligák újraindításáról.

A Gólvonal magazin 2020. május 9-i adása

Az adásban foglalkozunk az MLSZ döntésével és az NB I folytatásának körülményeivel, a nemzetközi topligák hajrájával, valamint a Forma–1-es szezonnal kapcsolatos tervekkel.

A Gólvonal magazin 2020. május 2-i adása

Az adásban foglalkozunk a labdarúgó NB I várható folytatásával,a külföldi topligák jövőjével, és azzal, hogy a magyar vízilabda-válogatottak újra kezdték az edzéseket. 

A Gólvonal magazin 2020. április 25-i adása
A Gólvonal magazin 2020. április 18-i adása

Az adásban foglalkozunk az MLSZ jövő heti közgyűlésével, a futballvilág legfontosabb híreivel, és a Vasas és az OSC vízilabdacsapatainak főszponzori változásaival.

A Gólvonal magazin 2020. április 11-i adása

Az adásban foglalkozunk a labdarúgó NB I lehetséges folytatásának forgatókönyveivel, a magyar stadionok fenntartásával, és szó lesz a nyári átigazolási időszakkal kapcsolatos döntésekről is.

A Gólvonal magazin 2020. április 4-i adása
A Gólvonal magazin 2020. március 28-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a Puskás Aréna által elnyert nemzetközi díjjal, és a tokiói olimpia elhalasztásáról is szó lesz.

A Gólvonal magazin 2020. március 21-i adása

Az adásban foglalkozunk a koronavírus-járvány hatásával, a labdarúgó NB I felfüggesztésével és az Európa-bajnokság elhalasztásával, tovább arról is hallhatnak, hogy az élsportolók hogyan vészelik át a mostani időszakot.

A Gólvonal magazin 2020. március 14-i adása

Az adásban foglalkozunk a koronavírus-járvány hatásával a sportvilágban, és szó lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójáról és a sorozat jövőjéről.

A Gólvonal magazin 2020. március 7-i adása

Az adásban szó lesz arról, hogy újabb rangos nemzetközi labdarúgó-mérkőzést, Európa-liga-döntőt rendezhetnek a Puskás Arénában és arról is, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kikkel került azonos csoportba a Nemzetek Ligája amszterdami sorsolásán.

A Gólvonal magazin 2020. február 29-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Eb-selejtezőjéről és Bajnokok Ligájáról is, és foglalkozunk a Manchester City csapatának eltiltásával.

A Gólvonal magazin 2020. február 22-i adása

Az adásban foglalkozunk a Magyar Labdarúgó Szövetség közelmúltban bejelentett változtatásainak sportgazdasági hatásaival, szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Eb-selejtezőjéről és Bajnokok Ligájáról is.


×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018