INFORÁDIÓ 
2019. február 22. péntek
Gerzson

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2019. február 16-i adása

Az adásában beszámolunk a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Európa-bajnoki-selejtezőiről és a jegyértékesítésről, szó lesz az Év sportolója gáláról, ahol a magyar labdarúgás legfontosabb elismeréseit is átadták, továbbá elemezzük a labdarúgó Bajnokok Ligája hétközi nyolcadöntőit.

A Gólvonal magazin 2019. február 9-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk az UEFA kongresszusával, a labdarúgó Bajnokok Ligájával és a profi amerikaifutball-liga nagydöntőjével is.

A Gólvonal magazin 2019. február 2-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk azzal, hogy kezdődik a labdarúgó NB I tavaszi idénye, és szó lesz az 53. Super Bowl, a profi amerikaifutball-liga, az NFL nagydöntőjéről is.

A Gólvonal magazin 2019. január 26-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjével, és szó lesz a magyar versenyzők szerepléséről az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. 

A Gólvonal magazin 2019. január 19-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság előkészületeivel és a jegyértékesítéssel, és szó lesz a májusi budapesti Bajnokok Ligája-döntővel, továbbá a Fradi elnöke is beszél a klub fejlesztéseiről.

A Gólvonal magazin 2019. január 12-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott kerettagjainak klubváltásaival, továbbá szó lesz a februárban folytatódó labdarúgó NB I tavaszi fordulóinak menetrendjéről.

A Gólvonal magazin 2019. január 5-i adása

Az adásban foglalkozunk a MLSZ Szakmai Bizottságának munkájával, szó lesz az angol bajnokság topcsapatainak formájáról és a női labdarúgás társadalmi szerepéről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 29-i adása

Az adásban felidézzük a magyar labdarúgás legfontosabb 2018-as eredményeit, szó lesz a labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája-szerepléséről és a Vidi nemzetközi kupa-meneteléséről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 22-i adása

Az adásában részletesen értékeljük a labdarúgó NB I 2018-2019-es szezonjának őszi idényét, és foglalkozunk Bajnokok Ligája sorsolásával, továbbá szó lesz José Mourinho menesztéséről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 15-i adása

Az adásban szó lesz a Vidi Europa-Liga szerepléséről, és részletesen értékeljük a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörét.

A Gólvonal magazin 2018. december 8-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős ellenfeleiről, foglalkozunk a Magyar Kupa hétközi fordulójával és hallhatnak arról is, hogy ki kapta idén az Aranylabdát.

A Gólvonal magazin 2018. december 1-jei adása

Az adásban szó lesz a Vidi Európa-Liga szerepléséről, a székesfehérvári együttes közelmúltban átadott stadionját is részletesen bemutatjuk, továbbá foglalkozunk a Honvéd létesítmény-fejlesztési terveivel, az új akadémiával és az épülő stadionnal is. 

A Gólvonal magazin 2018. november 24-i adása

Az adásban szó lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott őszi Nemzetek Ligája-szerepléséről, foglalkozunk a szövetség Bozsik-programjával és a labdarúgásban dolgozó szakemberek képzésével is.

A Gólvonal magazin 2018. november 17-i adása

Műsorunk mai adásában részletesen foglakozunk a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája mérkőzéseivel, szó lesz a decemberi aranylabda-szavazásról is, és elemezzük a Formula-1-es Brazil Nagydíj legérdekesebb jeleneteit. Tartsanak velünk!

A Gólvonal magazin 2018. november 10-i adása
A Gólvonal magazin 2018. november 3-i adása

Az adásban foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott következő Nemzetek Ligája találkozóival, szó lesz az országban épülő stadionokról és a Real Madrid edzőváltásáról.

A Gólvonal magazin 2018. október 27-i adása

Köszöntöm a hallgatókat, a mikrofonnál Szabó Gergő. Önök az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinját hallják.

A Gólvonal magazin 2018. október 20-i adása

Műsorunk mai adásában szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott észtek elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-találkozójáról, továbbá elemezzük a korosztályos magyar nemzeti csapatok selejtezőbeli telejesítményét.

A Gólvonal magazin 2018. október 13-i adása

Műsorunk mai adásában szó a magyar labdarúgó-válogatott görögök elleni idegenbeli és az észtek elleni hétfői Nemzetek Ligája találkozóról, továbbá értékeljük a korosztályos magyar nemzeti csapatok selejtezőbeli telejesítményét. Tartsanak velünk.

A Gólvonal magazin 2018. október 6-i adása

Az adásában szó a magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretéről és a felkészülésről, hallhatják a szövetségi kapitány Marco Rossit, részletesen foglakozunk a Vidi Európa Liga meccsével és a hétközi Bajnokok Ligája találkozókat is elemezzük. 


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    Portfolio
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018