INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Az InfoRádió egyik legrégebbi műsora, amelyben főleg a futball és a labdajátékok kapnak szerepet. A magazinban kiemelten kezeljük a magyar labdarúgóélet legfontosabb szereplőit, így a magyar felnőtt- és korosztályos válogatottak mérkőzéseiről, valamint a magyar bajnokság és a hazai klubcsapatok híreiről részletesen beszámolunk. Hírt adunk a nemzetközi labdarúgásról, a topligák küzdelmeiről, a Bajnokok Ligájáról, az Európa- és a világbajnokságokról, de a futball legérdekesebb és legemlékezetesebb momentumairól is. A műsorban további topsportágak - a vízilabda, kosárlabda, a tenisz vagy az amerikai futball – is szerepet kapnak, és beszámolunk a 21. századi sportélet tudományos és szakmai hátteréről is.

A műsor a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködésben készül.

E-mail: szabosg@inforadio.hu

Adás: szombat, 19.00, vasárnap 19.30

 

 

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2020. március 28-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a Puskás Aréna által elnyert nemzetközi díjjal, és a tokiói olimpia elhalasztásáról is szó lesz.

A Gólvonal magazin 2020. március 21-i adása

Az adásban foglalkozunk a koronavírus-járvány hatásával, a labdarúgó NB I felfüggesztésével és az Európa-bajnokság elhalasztásával, tovább arról is hallhatnak, hogy az élsportolók hogyan vészelik át a mostani időszakot.

A Gólvonal magazin 2020. március 14-i adása

Az adásban foglalkozunk a koronavírus-járvány hatásával a sportvilágban, és szó lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójáról és a sorozat jövőjéről.

A Gólvonal magazin 2020. március 7-i adása

Az adásban szó lesz arról, hogy újabb rangos nemzetközi labdarúgó-mérkőzést, Európa-liga-döntőt rendezhetnek a Puskás Arénában és arról is, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kikkel került azonos csoportba a Nemzetek Ligája amszterdami sorsolásán.

A Gólvonal magazin 2020. február 29-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Eb-selejtezőjéről és Bajnokok Ligájáról is, és foglalkozunk a Manchester City csapatának eltiltásával.

A Gólvonal magazin 2020. február 22-i adása

Az adásban foglalkozunk a Magyar Labdarúgó Szövetség közelmúltban bejelentett változtatásainak sportgazdasági hatásaival, szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Eb-selejtezőjéről és Bajnokok Ligájáról is.

A Gólvonal magazin 2020. február 15-i adása

Az adásban foglalkozunk a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőivel, a nyári Európa-bajnoksággal és a Ferencváros--MTK örökrangadók történetéről nyílt kiállítással is.

A Gólvonal magazin 2020. február 8-i adása

Az adásban foglalkozunk azzal, hogy Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és szó lesz a futsalválogatott tornagyőzelméről is.

A Gólvonal magazin 2020. február 1-jei adása

Az adásban foglalkozunk azzal, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtöki ülésén maximálta az élvonalbeli keretek méretét és a szó lesz arról is, hogy több nagy változást hozhat a labdarúgó angol bajnokságban a brexit.

A Gólvonal magazin 2020. január 25-i adása

Az adásban foglalkozunk a labdarúgó NB I hétvégén kezdődő második szakaszával és az amerikaifutball-liga döntőjével.

A Gólvonal magazin 2020. január 18-i adása

Az adásban foglalkozunk az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán díjazott labdarúgókkal és a Barcelona edzőváltásával is.

A Gólvonal magazin 2020. január 11-i adása

Az adásban foglalkozunk a a magyar labdarúgó-válogatott legfrissebb híreivel és Az M4 Sport-Az Év sportolója gálájával. 

A Gólvonal magazin 2020. január 4-i adása

Az adásban a nemzetközi labdarúgás legfontosabb 2019-es eseményeiről lesz szó.

A Gólvonal magazin 2019. december 28-i adása

Az adás a magyar labdarúgás 2019-es évéről szól. Foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott idei szereplésével és a Ferencváros nemzetközi kupamérkőzéseivel is.

A Gólvonal magazin 2019. december 21-i adása

Az adásban elemezzük a labdarúgó NB I őszi idényét, és foglalkozunk a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolásával.

A Gólvonal magazin 2019. december 14-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a Ferencváros Európa Liga-szereplésével és a Bajnokok Ligájával, valamint a női vízilabda-válogatott Európa-bajnoki felkészülésével.

A Gólvonal magazin 2019. december 7-i adása

Az adásban szó lesz a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság sorsolásáról és az Aranylabda-gáláról is. 

A Gólvonal magazin 2019. november 30-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar utánpótlás labdarúgó-válogatottak idei szereplésével és a november 15-én átadott Puskás Aréna építésével. 

A Gólvonal magazin 2019. november 23-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőbeli szereplésével és a pénteken kisorsolt pótselejtezőkkel.

A Gólvonal magazin 2019. november 16-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk a magyar válogatott mérkőzéseivel és a Puskás Aréna megnyitójával.


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018