INFORÁDIÓ 
2019. április 20. szombat
Tivadar

Gólvonal


Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

Adás kezdése: hétvégente 19 órától


A Gólvonal magazin 2019. április 13-i adása

Az adásban szó lesz a magyar utánpótlás labdarúgó-válogatottak szerepléséről és részletesen foglalkozunk a Honvéd tulajdonosváltásával.

A Gólvonal magazin 2019. április 6-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a Puskás Aréna építésével, hallhatják az MLSZ elnökét, továbbá beszámolunk arról is, hogy egy 16 éves magyar futballistát igazolt le a Juventus labdarúgócsapata.

A Gólvonal magazin 2019. március 30-i adása

Az adásában részletesen foglalkozunk a magyar férfi labdarúgó-válogatott horvátok elleni Eb-selejtezőjével, szó lesz az MLSZ szakmai bizottságának üléséről és női Bajnokok Ligája budapesti döntőjéről is.

A Gólvonal magazin 2019. március 23-i adása

Az adásban szó lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott szlovákok és horvátok elleni Eb-selejtezőiről, és foglalkozunk azzal is, hogy lerakták az új Bozsik Stadion alapkövét.

A Gólvonal magazin 2019. március 16-i adása

Azi adásban szó lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott jövő heti Eb-selejtezőiről, foglalkozunk a Puskás Ferenc stadion építésével, és elemezzük a Bajnokok ligája negyeddöntőjének pénteki sorsolását.

A Gólvonal magazin 2019. március 9-i adása

Az adásban szó lesz a budapesti női labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő felvezetéséről, továbbá értékeljül a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek hétközi visszavágóit.

A Gólvonal magazin 2019. március 2-i adása

Beszámolunk a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjéről, a budapesti női labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő felvezetéséről, a jégkorongbajnokság rájátszásáról és a Red Bull Air Race repülőversenysorozatról is.

A Gólvonal magazin 2019. február 23-i adása

Az adásban beszámolunk a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Európa-bajnoki-selejtezőiről, szó lesz a 2021-es női Európa-bajnokság selejtezőjének csoportbeosztásáról, továbbá elemezzük a labdarúgó Bajnokok Ligája hétközi nyolcadönttőit. 

A Gólvonal magazin 2019. február 16-i adása

Az adásban beszámolunk a magyar labdarúgó-válogatott márciusi Európa-bajnoki-selejtezőiről és a jegyértékesítésről, szó lesz az Év sportolója gáláról, ahol a magyar labdarúgás legfontosabb elismeréseit is átadták, továbbá elemezzük a labdarúgó Bajnokok Ligája hétközi nyolcadöntőit.

A Gólvonal magazin 2019. február 9-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk az UEFA kongresszusával, a labdarúgó Bajnokok Ligájával és a profi amerikaifutball-liga nagydöntőjével is.

A Gólvonal magazin 2019. február 2-i adása

Az adásban kiemelten foglalkozunk azzal, hogy kezdődik a labdarúgó NB I tavaszi idénye, és szó lesz az 53. Super Bowl, a profi amerikaifutball-liga, az NFL nagydöntőjéről is.

A Gólvonal magazin 2019. január 26-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti döntőjével, és szó lesz a magyar versenyzők szerepléséről az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. 

A Gólvonal magazin 2019. január 19-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság előkészületeivel és a jegyértékesítéssel, és szó lesz a májusi budapesti Bajnokok Ligája-döntővel, továbbá a Fradi elnöke is beszél a klub fejlesztéseiről.

A Gólvonal magazin 2019. január 12-i adása

Az adásban részletesen foglalkozunk a magyar labdarúgó-válogatott kerettagjainak klubváltásaival, továbbá szó lesz a februárban folytatódó labdarúgó NB I tavaszi fordulóinak menetrendjéről.

A Gólvonal magazin 2019. január 5-i adása

Az adásban foglalkozunk a MLSZ Szakmai Bizottságának munkájával, szó lesz az angol bajnokság topcsapatainak formájáról és a női labdarúgás társadalmi szerepéről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 29-i adása

Az adásban felidézzük a magyar labdarúgás legfontosabb 2018-as eredményeit, szó lesz a labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája-szerepléséről és a Vidi nemzetközi kupa-meneteléséről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 22-i adása

Az adásában részletesen értékeljük a labdarúgó NB I 2018-2019-es szezonjának őszi idényét, és foglalkozunk Bajnokok Ligája sorsolásával, továbbá szó lesz José Mourinho menesztéséről is.

A Gólvonal magazin 2018. december 15-i adása

Az adásban szó lesz a Vidi Europa-Liga szerepléséről, és részletesen értékeljük a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörét.

A Gólvonal magazin 2018. december 8-i adása

Az adásban szó lesz a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős ellenfeleiről, foglalkozunk a Magyar Kupa hétközi fordulójával és hallhatnak arról is, hogy ki kapta idén az Aranylabdát.

A Gólvonal magazin 2018. december 1-jei adása

Az adásban szó lesz a Vidi Európa-Liga szerepléséről, a székesfehérvári együttes közelmúltban átadott stadionját is részletesen bemutatjuk, továbbá foglalkozunk a Honvéd létesítmény-fejlesztési terveivel, az új akadémiával és az épülő stadionnal is. 


INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018