INFORÁDIÓ 
2018. október 22. hétfő
Előd

Barangoló


Ismerje meg Magyarországot az InfoRádióval! A hetente jelentkező turisztikai magazinnal megtervezheti hétvégi programjait, ismét felfedezheti a hazai tájakat!

Ismerje meg Magyarországot az InfoRádióval! A magazin hétvégi programajánlatokkal, turisztikai hírekkel, túraötletekkel, felszerelési tippekkel, a kastély- és gyógyturizmus, az extrém sportok híreivel várja hallgatóit.


A Barangoló magazin 2016. április 9-i adása, 1. rész
A Barangoló első részében programajánlatok és túratippek tucatjaival várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Herczeg Zsolt.
A Barangoló magazin 2016. április 9-i adása, 2. rész
A Barangoló második részében a Hármashatárhegy új kilátópontjáról, a gombaszedés és a medvehagyma-gyűjtés új szabályairól, valamint a rókaveszettség elleni vakcinázásról hallhatnak.
A Barangoló magazin 2016. március 26-i adása, 2. rész
A Barangoló második részében a Vajdahunyadvár újra látogatható tornyairól, egy régi-új balatoni katamaránról, egy Ceglédre tervezett Gulág-múzeumról, egy mátrai túranap előkészületeiről, valamint madár-, és nyuszimentőkről, illetve az erdőtüzek megelőzésére indított kampányról hallhatnak.
A Barangoló magazin 2016. március 26-i adása, 1. rész
Húsvéti programajánlatok, túratippek és turisztikai hírek az ország minden tájáról -- ezzel várom önöket az InfoRádió Barangolójában itt, a 88.1-en. Jó napot kívánok minden kedves hallgatónak. A stúdióban Herczeg Zsolt. A műsor e-mail címe barangoló@inforadio.hu.
A Barangoló magazin 2016. március 19-i adása, 2. rész
A Barangoló második részében a szombathelyi sajtófotó-kiállításról, a nemzetközi díjra esélyes galyatetői kilátóról, a szerveződő Mária Maratonról, a Tiszafüreden rövidesen átadandó kerékpáros centrumról és a farmosi békamentő családi napról hallhatnak.
A Barangoló magazin 2016. március 19-i adása, 1. rész
Kint és bent, közel és távol érdekes és izgalmas programok tucatjai várják önöket ezen a hétvégén is. Jó napot kívánok! Az InfoRádió Barangoló című magazinját hallják a 88.1-en.
A Barangoló magazin 2016. március 12-i adása, 2. rész
Köszöntöm önöket az InfoRádió belföldi turisztikai magazinműsorának második részében. Herczeg Zsolt vagyok, a Barangoló szerkesztő-műsorvezetője. A most következő 11 percben a gyulai Almássy-kastélyról, egy épülő pilisi kilátóról, a Gerecse 50 elnevezésű teljesítménytúráról, valamint madármentési és szemétgyűjtési akciókról hallhatnak.
A Barangoló magazin 2016. március 12-i adása, 1. rész
Köszöntöm az InfoRádió Barangoló című belföldi turisztikai magazinjának hallgatóit, Herczeg Zsolt vagyok. A műsor első részében programajánlatokkal és túratipekkel szolgálok a hosszú hétvégére az ország minden szegletéből.
A Barangoló magazin 2016. március 5-i adása, 2. rész
A Barangoló második részében a turizmus - különösképpen pedig a futóturizmus - kedvezően alakult számairól hallanak, utána pedig egy madármegfigyelési és egy kuvikvédelmi akcióról, majd a közelgő kullancsinvázióról tájékoztatom a hallgatókat.
A Barangoló magazin 2016. március 5-i adása, 1. rész
Jó napot kívánok az InfoRádió hallgatóinak! A Barangoló szerkesztő-műsorvezetőjét, Herczeg Zsoltot hallják. Ha nem tudják, hogy mit csináljanak a hétvégén, húsz perc alatt legalább húsz javaslatom lesz önöknek.
A Barangoló magazin 2016. február 27-i adása, 2. rész
Köszöntöm a Barangoló második részének hallgatóit, Herczeg Zsolt vagyok. Az elkövetkezendő 11 percben mindent megtudhatnak a diósgyőri vár felújításáról és programkínálatáról; Megyerről, a kibérelhető faluról, a Mária Maratonról, a védett madarak miatt lezárt Cuha-völgyi vasalt mászóútról, és az internetes sztárrá lett aggteleki hiúzról.
A Barangoló magazin 2016. február 27-i adása, 1. rész
Köszöntöm a hallgatókat, Herczeg Zsolt vagyok. A Barangoló első részében programajánlatokat és túratippeket hallanak, majd beszámolok az Országos Kéktúra útvonalának módosításairól.
A Barangoló magazin 2016. február 20-i adása, 2. rész
A Barangoló második részében először azoknak a figyelmére számítok, akik szeretnének benevezni a Gerecse 50 elnevezésű teljesítménytúrára. Utána hallanak a medvehagyma-gyűjtés új szabályairól és a Budapest környéki erdőkbe visszaköltözött aranysakálokról. A műsor végén annak járok utána, hogy miért zárták be, és mikor nyitják meg újra a bükki Petőfi-kilátót.
A Barangoló magazin 2016. február 20-i adása, 1. rész
A Barangoló első részében fővárosi és vidéki, beltéri és kültéri, testet és szellemet is megmozgató programokat egyaránt ajánlok a figyelmükbe. Megismerkedhetnek a Budapest Card új szolgáltatásaival, felhívom a figyelmüket az eső miatt veszélyes turistautakra, és mesélek a bükki gejzírekről.
A Barangoló magazin 2015. november 28-i adása, 2. rész
Tisza-tó, Cuha-völgye, Börzsöny, Bátaszék - folytatjuk az országjárást a Barangolóban. Herczeg Zsolt vagyok, köszönöm, hogy velem tartanak.
A Barangoló magazin 2015. november 28-i adása, 1 rész
A Barangoló magazin 2015. november 21-i adása, 2. rész
Szentendre, Tokaj, Ibafa - folytatjuk az országjárást a Barangolóban. Herczeg Zsolt vagyok, legyenek az útitársaim.
A Barangoló magazin 2015. november 21-i adása, 1. rész
Szeretni fogják ezt a félórát az InfoRádióban, mert lesz benne sütemény, pálinka, bor, zene, pipa és vadlúd. Jó napot kívánok! Én Herczeg Zsolt vagyok, az önök programfelelőse. Kezdődik a Barangoló!
A Barangoló magazin 2015. november 14-i adása, 2. rész
Madarakról és rovarokról lesz szó a Barangoló második részében. Herczeg Zsolt vagyok, és számítok a figyelmükre.
A Barangoló magazin 2015. november 14-i adása, 1. rész
Szeretettel üdvözlöm a Barangoló hallgatóit; Herczeg Zsolt vagyok. A műsor első felében több tucat programot ajánlok a figyelmükbe, egyebek mellett a BabaMamaExpot, valamint egy tortafesztivált és egy történelmi kiállítást. Az erdőjáróknak ezúttal is szolgálok néhány tuti túratippel.

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH