Nyitókép: Thibault Penin/Unsplash

Jön a legdrágább csomag a Spotify-on

Infostart
2024. július 25. 04:20
A régóta rebesgetett változást a cég vezérigazgatója jelentette be.

Daniel Ek, a Spotify vezérigazgatója közölte a részvényesekkel, érkezik egy minden eddiginél drágább előfizetői csomag a platformra – írja a hvg.hu.

A Super premiumként emlegetett ajánlatról először 2023-ban lehetett hallani, de áprilisban is írt a lehetséges érkezéséről a Bloomberg, hivatalos forrásból eddig semmilyen információ nem érkezett. Most a Spotify vezérigazgatója, Daniel Ek úgy fogalmazott, a terv még mindig a kezdeti szakaszánál jár, így nem tudni, pontosan mikortól lehet majd ezt választani, ahogy azt sem, hogy a világ minden régiójában elérhető lesz-e, vagy csak bizonyos piacokon.

A szolgáltatás 17 vagy 18 dolláros áron (6000 vagy 6500 forint) kínálja majd a csomagot. Ebben minden funkció benne lesz, amit a mostani Premium csomag előfizetői használhatnak, de jobb hangminőséggel és még több beállítási lehetőséggel érkezik majd az újdonság. Magyarországon jelenleg a Családi Premium előfizetés kerül a legtöbbe, ez 3290 forint havonta. A két főre szóló Premium Duo 2690, az egyéni Premium csomag 1990 forint.