Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ez volt az utolsó Balaton Sound?

Infostart
2024. július 10. 19:34
A 16. Balaton Soundot rendezték meg Zamárdiban. Nem zárható ki, hogy az utolsót.

A négynapos Balaton Sound utolsó napján már azt rebesgették, hogy talán ez volt az utolsó ilyen buli Zamárdiban - írja a sonline.hu.

A fesztivál területén dolgozó büfések kész tényként közölték a látogatók egy részével, hogy a 2024-es az utolsó Balaton Sound. Egy azóta törölt Instagram-videóban a fesztivál által ismertté vált Pumped Gabo sírva beszélt arról a Balaton-parton, hogy többé nem lesz fesztivál.

A Balaton Sound hivatalosan erről nem kommunikált. Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke megkeresésre azt nyilatkozta, hogy fesztivál jövőjével kapcsolatos pletyka hozzájuk is eljutott, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden ez a téma.

A helyi lap viszont azt írja, hogy Zamárdiban, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, amelyen részt vett a szervezők képviselője is, egyértelműen elhangzott, az idei volt az utolsó Balaton Sound.

"Lejárt a szerződésünk a szervezőkkel. Abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt" – mondta az újságnak Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere, megjegyezve, hogy a további szerződésekről már az új testületnek kell majd tárgyalnia.