Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Kórházba került Jordán Tamás

Infostart
2024. május 17. 09:56
A színművészt maga osztott meg részleteket az állapotáról.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csaknem kivétel nélkül minden Nemzet Színésze-választáson személyesen vesz részt, éppen ezért okozott meglepetést, amikor legutóbb, május 3-án, Kulka János megválasztásánál többek között ő sem jelent meg a Nemzeti Színház épületénél – fogalmaz a Blikk.

„Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható, és szerencsére nem is súlyos. Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok – fogalmazott a lapnak a Kossuth- és Jászai-díjas színművész.

A nyolcvanegy éves Jordán egyébként jó egészségi állapotnak örvend, noha korábban elárulta, hogy cukorbetegségben szenved, ami miatt „szúrnia” kell magát. A Covid is alaposan megviselte. „Soha nem éreztem olyan fáradtságot, mint a betegség alatt. De szerencsére ebből is felépültem” – mondta korábban.