eur:
392.88
usd:
368.29
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Budapest, 2019. április 9. Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Gálvölgyi János "közleményt" adott ki

Állapotáról számol be a saját szavaival.

A színész Gálvölgyi János lánya, Dorka Facebook-oldalán jelentette meg szavait, amelyben állapotáról számol be.

Mint a művész fogalmaz, köszöni mindenkinek az aggódást és a hitet a gyógyulásban, köszöni az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, az imákat és a "meglepően kis mértékű alpári üzeneteket".

"55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!" - zárja aláírt sorait.

Ismert, Pintér Béla és Társulata a következő évadtól számít a szolgálataira. Két hete szerdán lett rosszul, majd miután nem érkezett hozzá mentő, lánya vitte autóval kórházba, így sikerült életét megmenteni. A mentőszolgálat közlése szerint a mentésirányítás hibázott Gálvölgyi János rosszullétének besorolásakor.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×