Nyitókép: Rich Fury/Getty Images

Levették a lábáról Tom Hankset

Infostart
2022. május 3. 08:51
A hírességek arcképeit betűkből kirakó művész kézzel írt üzenetet kapott a sztártól.

Tom Hanks hosszú évek óta magabiztosan tartja a „Hollywood legszimpatikusabb embere” címet, gyakorlatilag nem telhet el hét anélkül, hogy valami kis színes történet járná be a közösségi médiát arról, milyen jó fej volt. Természetesen a mostani hét sem kivétel ez alól: ezúttal egy 25 éves brit művész, James Cook osztotta meg a BBC-vel a maga megkapó Tom Hanks-történetét – számolt be a 24.hu.

Az eredetileg építésznek tanuló Cook hosszú évek óta készít hírességekről portrékat egy meglehetősen különleges technikával: több ezer betűből és írásjelből rajzolja ki arcukat, egy régi írógépeket használva. Csinált egy ilyet Tom Hanksről is, amit egy rövid levél kíséretében el is küldött a színésznek, ám saját bevallása szerint nem számított válaszra.

A legnagyobb meglepetésére pedig jött is reakció: visszakapta a portrét egy Tom Hanks-autogrammal és rövid üzenettel kiegészítve: „James Cooknak: Ez szuper! Tom Hanks”

A 24.hu megjegyzi, hogy a színész reakciója nem is olyan meglepő, hiszen nála nagyobb írógép-rajongó talán kevés van. Saját bevallása szerint kamaszkora óta gyűjti az ilyen masinákat és jóval több mint 100 darabból álló kollekciója van.