eur:
394.49
usd:
370.24
bux:
65491.71
2024. április 23. kedd Béla
Jamie Lee Curtis amerikai színésznő szelfit készít a Knives Out című filmje bemutatóján a 44. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én.
Nyitókép: Jamie Lee Curtis amerikai színésznő szelfit készít a Knives Out című filmje bemutatóján a 44. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én. MTI/EPA/Warren Toda

Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis színésznő

Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya Mátészalkára látogatott vasárnap.

A színésznő Hanusi Péter polgármester meghívására magánlátogatásra érkezett a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak - közölte Mátészalka önkormányzata vasárnap az MTI-vel.

A közleményben felidézik, hogy Jamie Lee Curtis édesapja, Tony Curtis többször is járt a városban. Személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be Mátészalkán, amelyet a nagyközönség június 26-án, a Múzeumok éjszakáján tekinthet majd meg, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek.

Jamie Lee Curtis, aki jelenleg Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként, vasárnapi látogatásakor ezeket a helyszíneket is felkereste, valamint látogatást tett a helyi zsinagógában - írják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×