Nyitókép: Zih Zsolt

Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban

Infostart
2021. március 17. 09:31
Senki sem tud semmit a 85 éves színművésznő pontos állapotáról. Törőcsik Mari hetek óta a szombathelyi kórházban fekszik, volt férje, Bodrogi Gyula, és bizalmas barátja, Jordán Tamás is aggódik érte.

Lehetetlen utolérni Törőcsik Marit, akit – mint az a napokban kiderült – már két hete kórházban ápolnak. Úgy tudni, a régóta gyengélkedő színésznő nem kapta el a koronavírust, hőemelkedés miatt szállították be, és azóta is megfigyelés alatt tartják. A Bors próbálta utolérni a Nemzet Színészét, a telefonját azonban már nem ő kezeli. Még a legközelebbi barátai sem érik el, akiket rendkívül nyugtalanít az állapota.

„Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el – mondta a lapnak gondterhelten a Kossuth- és Jászai Mari-díjas pályatárs, Jordán Tamás.

Hasonló érzelmek kavarognak a színésznő volt férjében, Bodrogi Gyulában is. Tudomása szerint a szombathelyi kórházban vigyáznak a színésznőre. „Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mondd. […] Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni” – fogalmazott.

A Bors több forrásból is igyekezett informálódni Törőcsik Mari állapotáról, de a jelek szerint hírzárlat van körülötte.