eur:
394.22
usd:
368.87
bux:
65664.79
2024. április 23. kedd Béla
Marie Fredriksson és Per Gessle a svéd Roxette popzenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2015. május 19-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Meghalt a Roxette énekesnője

Marie Fredriksson évek óta súlyos beteg volt, 61 évesen érte a halál.

A Roxette svéd duó tagjáról 2002-ben derült ki, hogy agydaganata van.

Közleményében a család úgy fogalmaz: "mély szomorúsággal kell közölnünk, hogy az egyik legnagyobb és legszeretettebb művész elment. Marie Fredriksson december 9-én reggel halt meg korábbi betegségének következményeként".

Az énekesnőt férje és két gyermeke gyászolja. A Roxette többször is adott koncertet Budapesten, legutóbb 2015-ben.

A Roxette egyik legnagyobb slágere, a Listen To Your Heart volt 1990-ben a Fidesz klasszikussá vált kampánydala, majd később is megjelent a párt kommunikációjában, ezért nem véletlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán is megemlékezett az elhunyt énekesnőről: "R.I.P. Marie Fredriksson. Köszönünk mindent" – írta a kormányfő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Az Európai Parlament jóváhagyta az uniós költségvetési szabályok frissítését, amelynek célja, hogy azok világosabbá, beruházásbarátabbá és az egyes országok helyzetéhez jobban igazodóvá váljanak. Az új szabályok középpontjában a kormányok beruházási képességének védelme, a hitelesség biztosítása a hiány- és adósságcsökkentési mechanizmusok révén, nagyobb mozgástér biztosítása, valamint a párbeszéd és a felelősségvállalás javítása áll. A stabilitási és növekedési paktum reformja miatt már idén elindulhat a túlzottdeficit-eljárás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×