eur:
394.99
usd:
365.94
bux:
65176.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Tokió, 2016. december 8.A Csillagok háborúja című filmekből ismert rohamosztagosnak öltözött férfi (k) rajongókkal a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (Rogue One – A Star Wars Story) című film japán bemutatója alkalmából tartott eseményen Tokióban 2016. december 8-án. A Csillagok háborúja filmsorozat új részét december 16-tól vetítik a japán mozik. (MTI/EPA/Christopher Jue)
Nyitókép: MTI/EPA/Christopher Jue

A búcsúra készít fel az új Star Wars-film előzetese

A mozikba decemberben kerülő Star Wars: Skywalker kora című epizóddal véget ér az űreposz.

"A saga véget ér. A történet örökké él" - olvasható az üzenet a scifisorozat IX. epizódjának utolsó beharangozó videóján, amely a héten jelent meg. A traileren C-3PO is a búcsúra utal: "Egy utolsó pillantást vetek a barátaimra" - mondja.

A film december 19-től a magyar mozikban is látható.

A Star Wars: Skywalker kora a Star Wars: Az ébredő Erővel 2015-ben elkezdődött új trilógia befejező része. Az ébredő Erőt J. J. Abrams rendezte, a trilógia második részét, a Star Wars: Az utolsó jedik című epizódot Rian Johnson, a harmadik, befejező részt pedig ismét J. J. Abrams jegyezte rendezőként.

A Skywalker korának főszerepében Daisy Ridley tér vissza, a további szereposztásban látható Oscar Isaac, John Boyega, Mark Hamill, a már elhunyt Carrie Fisher és Adam Driver is.

A Walt Disney stúdió, amely a Star Wars jogait a Lucasfilmtől megvásárolta, májusban bejelentette, hogy 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban a Star Wars-univerzum három új filmje jelenik majd meg. Szó volt egy új trilógiáról, amelyet Rian Johnson rendezne.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×