eur:
394.04
usd:
364.81
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Újabb hír Demjén Ferenc állapotáról

Lapértesülés szerint nem engedték ki az intenzív osztályról Demjén Ferencet.

A családtagok és a barátok abban bíztak, hogy a múlt hét végét már az intenzív osztályon kívül töltheti Demjén Ferenc, erre a Kossuth-díjas zenész gyógyulásának érdekében nem kerülhetett sor - írja a Blikk.

Zenészbarátai azt remélték, hogy már a múlt hét végén meglátogathatják kórházban fekvő kollégájukat, el kellett fogadniuk, hogy jelenleg Demjén Ferenc gyógyulása a legfontosabb. Az orvosok úgy döntöttek, néhány napig még az intenzív osztályon követik figyelemmel a művész állapotának alakulását.

A lap információi szerint a körülményekhez képest jól van, állapota napról napra javul. Kórházba kerülésének körülményeire nem emlékszik, minden másra igen, azaz a rajongók bízhatnak benne, hogy nemsokára újra a színpadon láthatják a kedvencüket.

A lap szerint a művész nagyon készül arra, hogy a Papp László Budapest Sportarénában december 30-án esedékes koncertjén emlékezetes estét szerezzen a rajongóinak, így kárpótolja őket a lemondott fellépések miatt.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×