eur:
394
usd:
368.28
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Kulka János Antonio Salieri szerepében Peter Shaffer Amadeus című színművének próbáján a Belvárosi Színházban 2014. június 17-én. A színdarabot június 18-án mutatják be Szikszai Rémusz rendezésében.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Kulka János érdekes helyen bukkant fel

Ott van Nemes Jeles László új filmjének stáblistájában.

Az agyvérzése után lábadozó Kulka János a betegsége utáni első filmes „munkájában” sem fizikailag, sem hangilag nincs jelen a vásznon, ám a Napszállta stáblistáján mégis szerepel. A visszatérésének egy igazán kreatív formáját választották a velencei filmfesztiválon nagy sikerrel vetített film alkotói. Az Imdb.com nemzetközi filmes oldal szerint egy Leopold nevű férfit alakít az Oscar-díjas Saul fia rendezőjének, Nemes Jeles László díj­esélyes alkotásában, de mint a Bors kiderítette, a két és fél éve sztrókon átesett színész nem fizikailag tért vissza a vászonra, hanem egészen más formában.

"Valóban benne van János a filmben, de ő az elejétől kezdve a főhősnő számára fontos fotón szerepel a karakter édesapjaként, akit Lipótnak, angolul Leopoldnak hívnak. Amikor felemelik ezt a képet, akkor kevésbé lehet rajta látni Jánost, de második látásra már biztos könnyebben észreveszik a nézők. Nem volt jelenete, nem is volt tervben, végig az volt a koncepció, hogy csak fotón láthatják a nézők" – mesélte Sipos Gábor producer.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×