eur:
392.52
usd:
365.92
bux:
66783.97
2024. április 25. csütörtök Márk
Kivetítőkön látszik az amerikai Kendrick Lamar koncertje a 26. Sziget fesztivál első napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2018. augusztus 8-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Hatalmasat haknizott a rajongók szerint a Sziget egyik főattrakciója

Kendrick Lamar 40 percet késett és másfél óra helyett 45 percet játszott. Az volt a szerencséje, hogy a több tízezres közönség türelmesen várta a produkciót. 68 ezren voltak a Szigeten a fesztivál első napján.

A közösségi oldalakon megjelent posztok már nem olyan elnézőek az utóbbi évek egyik legjelentősebb rappereként emlegetett muzsikusával és együttesével, mint amilyen a Sziget közönsége volt.

Sokan csak miatta vették meg a 23.900 forintos napijegyet.

A koncert este fél 10 helyett negyed 11-kor kezdődött, ami azért is problémás, mert este 11 után lejjebb kell venni a hangerőt a Nagyszínpadon.

A hivatalos tájékoztatás szerint a Grammy-díjas amerikai szupersztár rapper és zenekara saját audiorendszere hibásodott meg, azt szerelték 40 percen át, majd a másfél órás koncert helyett 45 percet zenéltek, azt is finoman szólva gyenge, haknira emlékeztető minőségben.

Többen a tavalyelőtti, szintén botrányosra sikeredett Rihanna-koncertre asszociáltak.

Nem csoda, hogy elárasztották a közösségi oldalakat a hazai és a külföldi rajongók dühödt posztjai. Van, aki szerint a rapper maga is tudta, hogy ez így nagyon nincs rendben. A tömeg viszont türelmes volt, és nagyon örült a koncertnek, is kiderül több posztból.

A minőségen a 40 percnyi szerelés sem segített:

Ehhez nincs is mit hozzáfűzni:

Van, aki arról posztolt, hogy több tízezer embert így megváratni egyszerűen tiszteletlenség:

A hangosítás később is hagyott kívánnivalót maga után, és a zenészeken sem látszott, hogy nagyon zavarná őket a helyzet.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×